Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hack and Slash Aksiyon Oyunu Superfuse Ocak'ta Geliyor

 
 
Yayıncı Raw Fury ve geliştirici Stitch Heads Entertainment tarafından oyunculara sunulacak olan hack-and-slash aksiyon rol yapma oyunu Superfuse, Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak 31 Ocak 2023'te çıkış yapacak. Çizgi romandan ilham alan bu yeni aksiyon RYO'sunda bir uzaylı tehdidi ile karşı karşıya kalacağız ve bunu ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapacağız.
 
İzometrik hack and slash aksiyon oyunu
 
 
 
İzometrik kamera bakış açısına sahip bu oyun içerisinde hack and slash, aksiyon ve rol yapma öğeleri yer alacak. Oyunu biz oyunculara olarak tek oyunculu veya eşli olarak oynayabileceğiz. Oyunda güçlerimizi kendi oyun tarzımıza göre ayarlayabilecek ve yüksek hızlı aksiyona giriş yapabileceğiz.
 
Oyun tek başımıza ilerleyebileceğimiz gibi üç arkadaşımızı da yanımıza alabileceğiz. Oyun içerisinde mevcut karakterimiz ile beraber karşımıza çıkan düşmanlara menzilli veya yakın dövüş saldırıları uygulayabileceğiz. İki farklı sınıfın yer alacağı Superfuse oyununda bir de yeteneklerimizi geliştirebileceğimiz ve yeni özelliklerin kilitlerini açabileceğimiz teknoloji ağacı bulunacak.
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Superfuse
Company of Heroes 3 Yeni Nesil Konsollar için Derecelendirildi NFT Tabanlı Yerli Oyun I’m looking for 3024 People Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız