Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

HDMI Kablolu PS3 Paketleri Görüldü

 

Sony Remembers The PS3 Is A HD System

 
    Görünüşe göre Sony, Fry's Electronics adlı bir dükkana özel PS3 bundle paketi satıyor. Alınan bilgilere göre, yeni bundle paketinde, LittleBigPlanet Game of the Year Edition'ın yanısıra 6ft HDMI kablosu yer alıyor.
 
    Microsoft'un Xbox 360 Elite paketlerinde indirime gidildikten sonra paketlerine artık HDMI kablo koymadıklarına şahit olmuştuk. Sony ise tam tersini yaparak, normal paketten pahalı bir bundle paketin içine HDMI kablo koyduğunu görüyoruz.  
 
     Paketin 349.99 dolar fiyat etiketiyle satıldığı yazarken içinde 250 GB Slim model olduğu söyleniyor. Fry's Electronics'de bir süredir satışta olan bu bundle paketlerinden başka kalmadığı açıklandı. Bakalım ileriki tarihlerde yeni stoklar gelecek mi? Yoksa sadece bu dükkana özel bir paket miydi, yakında belli olur diyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony hdmi xbox 360 bundle littlebigplanet
Xbox Live'in En İyileri Gösterildi Yepyeni Gears of War 3 Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.2.2011 01:28:05

0
yha ben ps3 Uncharted 2 ye oyun paketi iindirecem pc sınırlı kotayı aşar mı acaba??

cryptdlg

3.6.2010 08:55:06

0
Sony para deyince acayip cimri bir firmadır. Su adamların hayrına birsey yaptıklarınıda bilmem zaten. Ne var yani 10 TL lik kolpa bir hdmi koysan paketin icine ? Ben bu psn nin bile naisl bu kadar sure bedava gittigine sasmistim. Ogrendik parali yapiyorlarmis onuda...

Caladbolg

3.6.2010 00:32:08

0
yani normal pakete niye koymazlar analamkta güçlük çekiyorum. madem övüyosun 1080p,720p hd vs bunları sağlayan kabloyu da koymak zorundasın kardeşim!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız