Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

H1Z1 için Yeni Bir Video Keşfedildi


     Sony Online Entertainment'ın Easter Egglerle arasının iyi olduğunu biliyorsunuz. Önceden de daha çıkışını gerçekleştirmemiş H1Z1 için oyunun resmi sitesinde bir panorama görsel sakladıklarını sizlere bildirmiştik.
 
     Yine oyunun resmi sitesinde keşfe çıkan meraklı bir oyuncu, sitenin kaynak kodlarındaki bir satırı takip ederek aşağıda gördüğünüz pikselleştirilmiş görsele ulaşmış. "Whowillsurvive" yani "kim hayatta kalacak?" adındaki bu görselden şimdilik bir şey çıkartılmamışsa da aşağıda gördüğünüz videoya ulaşılmış.
 
      
 
     Oyunun gece atmosferini bizlere gösteren videoda, H1Z1'in çıkışıyla birlikte korkulu dakikaların bizleri beklediğini söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mp1st.com H1Z1 Free-to-Play
World of Warcraft Filminden İlk Kare! Ultra Street Fighter 4 için Yeni Bir Video Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

28.4.2014 16:23:05

-1
Oyun tam benlik duruyor merakla bekliyorum Survival oyunlarda bence gerilim ve zorluk olmalı aksi takdirde bir yerden sonra oyuna alışıyorsun ve çok kolay geliyor. Mesela DayZ'yi ilk oynadığım zamanlar sürünerek giderdim zombilere görünmemek için sonrasında ise arkamdan onlarcası gelse umrumda değil nasıl olsa alt edicem diye bakıyorum Böyle olmamalı yani. Diğer oyuncular ne kadar insanı geriyor ve zorluyorsa zombiler de aynı şekilde zorlamalı.

kamar33

28.4.2014 00:00:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: icarusdream Görselden bişey çıkartmaya gerek yok üstteki fotonun aynısı zaten :)
Aklımı okudun kardeşim :D +1

einhander

27.4.2014 23:02:04

0
hafta içi yayınlanıcak vıdeoyu beklemekteyız

BSC Misafiri

27.4.2014 22:45:18

-2
Muazzam. Vuruyor gibi gözüküp aslında vurulamayan zombilerden, kurşunu göstermelik giden silahlardan, herkesin - her nesnenin başlı başına bir bug bir glitch olduğu diyarlar, olmayan animasyonlardan, oyunun temasını oluşturmasına rağmen oyun içerisinde hiç bir işe yaramayan zombilerden kurtuluyoruz ! Bu kadar ilgi çekici malzemesi bol olan bir konuyu-atmosferi nasıl bu güne kadar adam akıllı işleyen , temiz temiz sorunsuz bir oyun yapan herhangi bir yapımcı nasıl çıkmamış anlamak güç ...

oyuncu11790

27.4.2014 21:32:43

+1
Sonunda şu temayı adam akıllı işleyen biri çıktı... Arkadaş açık dünya hayatta kalma temalı kim oyun yaptıysa ölüsü bile satmışken kimse adam akıllı bir oyun ortaya koyamadığını düşünüyorum, bu oyundan umutluyum umarım beklentileri karşılar ... Şuana kadar oyun heyecanlandırdı. Sony işin içinde olması biraz rahatlatıyor.

veli@1144

27.4.2014 17:51:58

0
Biran önce çıksa ya sabırsızlıkla bekliyorum

N0Cry

27.4.2014 15:35:28

0
John Smedley'in twitterdan paylaştığı bu kısa video da çok başarılı, gece atmosferi çok iyi olmuş. http://twitpic.com/e23akk

raxor36

27.4.2014 15:31:22

0
Konami Code yine yapacağını yapmış.

icarusdream

27.4.2014 14:52:04

0
Görselden bişey çıkartmaya gerek yok üstteki fotonun aynısı zaten :)

BSC Misafiri

27.4.2014 14:35:58

0
H1Z1'den büyük beklentilerim var.Oyun Dünya'sının özellikle bu yeni nesilde Casual kitleyi kendisinden ayıran yapımlara ve yapımcılara ihtiyacı var.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
H1Z1
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız