Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

H1Z1 Geliştiricisi Daybreak Game Company'de İşten Çıkarmalar Devam Ediyor

 
Zombi battle royale oyunu H1Z1'in arkasındaki stüdyo Daybreak Game Company'de işten çıkarmalar yaşanmaya devam ediyor.
 
Geliştiricilerin tweet'lerinden sonra, San Diego merkezli stüdyo Daybreak Game Company temsilcisi Gamasutra'ya yaptığı açıklama ile işten çıkarmaları doğruladı.
 
"İşletmemizi geliştirmek ve mevcut oyun serileri ile yeni oyunlarda uzun vadeli vizyonumuzu desteklemek için çeşitli adımlar atıyoruz. Bu girişimimiz ile geliştirici ekiplerimizi ayrı olarak ayarlayacağız ve bu da en nihayetinde uzman olduğumuz alanlara odaklanmamıza, üzerinde çalıştığımız oyunları daha iyi bir şekilde piyasaya sunmamıza ve oyuncularımız için özel deneyimler yaratmamıza olanak sağlayacak."
 
"Ne yazık ki bazı çalışanlarımız bu girişimimizden etkilendi ve bu zorlu süreçte onlara destek olmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz."
 
Kaç kişinin işten çıkarıldığına dair net bir bilgi yok fakat bu kişilerin çoğunlukla Planetside 2 ve Planetside Arena ekibinden olduğu belirtiliyor.

Daybreak Game Company'de geçtiğimiz Aralık ayında yaklaşık olarak 70 kişi ve Ağustos ayında da bir grup kişi işten çıkarılmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamasutra
Warhammer Vermintide 2: Winds of Magic'in PS4 ve Xbox One Versiyonunun Çıkış Tarihi Açıklandı Mixer'ın İki Kurucusu da Microsoft'tan Ayrıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız