Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gungrave G.O.R.E. PlayStation 4 İçin Geliştiriliyor


     Iggymob'un yeni Gungrave oyunu geliştirilme aşamasında.

     Daha önce Gungrave VR oyununa imza atan Iggymob bu sefer de Gungrave G.O.R.E. ile PlayStation 4'te boy gösterecek. Oyunun yapım direktörü Kay Kim "Gungrave VR ile başlayan serüveni G.O.R.E. ile devam ettiriyoruz. Çıtayı yukarı çekmek istediğimiz için bu noktada işimiz biraz zor. Oyunculara önceki oyundan daha geniş ve daha kaliteli bir deneyim sunma amacındayız. Oyunu Uneral Engine'in en güncel versiyonu üzerinde geliştiriyoruz. Hedefimiz kabul görmüş başarılı yapımlarla kıyaslanabilir bir noktaya gelmek ama en önemli nokta insanların sempatisini kazanmak ve ismi sevdirmek için neler yapabileceğimiz. Bunun için her zamankinden daha fazla efor sarfetmek ve Gungrave'in ne olduğunu göstermek istiyorum" dedi.

     Gungrave VR bugün itibariyle Japonya'da PlayStation Store üzerinde yerini aldı. Diğer bölgeler içinse 2018'in başlarında gelmesi bekleniyor. Sıradaki proje olan Gungrave G.O.R.E. için henüz net bir çıkış tarihi bulunmuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Dissidia Final Fantasy NT'den Karakter Tanıtım Videosu EVE: Valkyrie - Warzone'a Kış Güncellemesi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız