Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gungrave G.O.R.E 2020'ye Ertelendi

 
Geliştirici Iggymob, Aralık 2019'da çıkması planlanan Gungrave G.O.R.E'un çıkış tarihini 2020'ye ertelediklerini duyurdu.

2020'de PlayStation 4 için çıkacak.
 
Iggymob erteleme ile ilgili olarak "Serideki önceki oyunları bilen hayranlar bizi desteklemeye devam ediyor ve Gungrave'in ne olduğunu bilmeyen oyuncular da G.O.R.E duyurusu ile birlikte ilgi göstermeye başladı. Bu da bizde oyunu daha iyi hale getirme isteğini oluşturdu. Bazı zorluklar yaşadık ve ileride daha fazlasını yaşayacağız fakat peş etmeyeceğiz ve sizlere en iyi oyunu sunacağız."
 
"Sony Interactive Entertainment, Epic Games, Nightow Yasuhiro, Digic Pictures ve oyun destekleyen ve bekleyen tüm kullanıcıların verdiği destekten bahsetmemek olmaz. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Bu oyunu inanılmaz yapma hayalimiz daha da güçlendi."
 
"Oyunun kalitesini arttırmak için bazı yetenekli sanatçıları ve geliştiricileri ekibimize katmaya çalışıyorduk. Bu biraz zaman aldı fakat hayallerimizin bir parçası olmak isteyen bu kişileri en sonunda bulduğumuz için çok şanslıyız. Oyunun kalitesinin onlarla birlikte çalışacağından eminiz ve oyunun geliştirilmesinde yaşanan zorluklar onlarla birlikte hafifleyeceğine inanıyoruz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Wonder Woman 1984'ten İlk Fragman Yayınlandı Dead by Daylight Nightmare Edition PS4 ve Xbox One için Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız