Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guitar Hero Yapımcısının Yeni Oyunu Amplitude 2016 Yılına Ertelendi


       Guitar Hero serisiyle tanıdığımız Harmonix'ni geliştirdiği Amplitude için yeni bir haber paylaşıldı. Yapımcı ekip oyunun 2016 yılına ertelendiğini açıkladı.
 
      Erteleme haberleri her ne kadar oyuncuların canını sıksa da Amplitude'un ertelenmesinin iyi yanı da var. Yapımcı ekip sahip olacağı daha çok zaman içinde oyunun şarkı listesini 31'e çıkaracak. Daha önce oyunda 16 şarkı olması hedefleniyordu. Bunun yanında oyuna yeni olarak iki yeni harita, tek kişilik senaryo modu ve tek kişilik free-play modu,  2-4 kişilik free-for-all ve team-play adında yeni bir mod oyuna eklenecek.
 
      PlayStation 4 ve PlayStation 3 için geliştirilen yapım Aralık ayında Kickstarter üzerinden erken erişim bölümüne bağış yapmış olan oyunculara özel olarak erken erişime açılacak. Oyun PlayStation 4'e 2016'nın Ocak ayında çıkış yaparken daha sonraki zamanlarda da PlayStation 3'e çıkacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vgchartz.com amplitude ps4 ps3 harmonix kickstarter bağımsız ritim müzik
Gotham Sokaklarını Biraz da Alfred ile Dize Getirmek İster misiniz? Brothers: A Tale of Two Sons Bu Ay PS4 ve Xbox One'a Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amplitude
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız