Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guitar Hero: Warriors of Rock'ın Çıkış Videosu

 
     "Rock efsaneleri savaşçılara dönüşerek geri dönüyor" sloganı ile oyuncular ile buluşmaya hazırlanan Guitar Hero: Warriors of Rock'ın çıkış videosu yayınlandı. Avrupa'da 24 Eylül'de, Kuzey Amerika'da 28 Eylül'de çıkış yapacak yeni Guitar Hero beraberinde yeni gitarlarla geliyor.
 
     Aşağıdaki resimde göreceğiniz gitar oyunun standart paketi ile beraber satışa çıkartılacak. Bu gitarın haricinde bir de ön sipariş için bazı sitelere özel farklı bir gitar daha bulunuyor.
 
     90'dan fazla şarkıya sahip olacak oyunda bulunan Quest Mode, Guitar Hero serisinin ilk hikaye tabanlı modu olacak. Bu modda oyuncular daha fazla ödül kazanıp daha çok açılabilir içeriğe sahip olacaklar. Ayrıca yine dört oyuncunun gitar, bass, davul ve vokal olmak üzere beraber oynayabilmesine izin veren Party Mode, Warriors of Rock'ın oyun modları arasında bulunacak.
 
     Guitar Hero: Warriors of Rock PlayStation 3, Xbox 360 ve Wii için aynı anda satışa çıkarılacak. Oyunun çıkış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Guitar Hero 6 Guitar Hero: Warriors of Rock Neversoft Entertainment PS3 Xbox 360 Wii Activision Launch Trailer Çıkış Videosu
Hydro Thunder: Hurricane'in Tempest Paketi Ekim'de Little Big Planet 2'den ICO Canlandırması

westblood

23.9.2010 13:08:23

0
çıkmasına çok az kalmış ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guitar Hero: Warriors of Rock
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız