Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guilty Gear: Strive'ın Yeni Fragmanında Oyun Modları Tanıtılıyor

 
Geliştirici Arc System Works, dövüş oyunu Guilty Gear: Strive'ın oyun modlarının tanıtıldığı yeni bir fragman yayınladı.
 
Arc System Works'ün belirttiğine göre önceki oyunlara göre gelişmiş yönetim ve grafikler ile Guilty Gear: Strive'da hikaye modu doruk noktasına ulaşıyor. ABD'de geçecek hikayede kahramanımız Sol Badguy inanılmaz bir yaşam sürmüştür. Peki son seçimi ne olacak?
 
Online mod içerisinde iki ayrı seçenek bulunacak. Online Lobby, sizinle aynı seviyede olan oyuncularla dövüşmenizi sağlayacak. Sadece galibiyet ve mağlubiyet oranlarına göre değil aynı zamanda maç içindeki eylemlerinize göre karar verilecek. Player Match ise en fazla dokuz oyuncunun girebileceği bir oda ve istediğiniz arkadaşlarınızla dövüşmenize imkan sunacak.
 
GG World modu Guilty Gear serisi hakkında bilmeniz gereken her şeyi okuyabileceğiniz dev bir ansiklopedi. Galeri modunda da sanatsal çizimler, müzikler ve sinematiklere göz atabileceksiniz.
 
Guilty Gear: Strive PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için 9 Nisan'da çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Guilty Gear: Strive Arc System Works dövüş oyunu PlayStation 5 PlayStation 4 Steam
Halo: The Master Chief Collection'ın Beşinci Sezon Güncellemesi 27 Ocak'ta Yayınlanacak Nintendo Switch'e İlk NASCAR Oyunu 2021'de Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guilty Gear: Strive
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız