Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2 İki Yeni Düşman İle Geldi


     Scarlet Briar, Canlı Dünya Etkinlikleri'nin son kısmında, Tyria üzerine yeni tehditler yolluyor. Peki kahramanlar hazır mı?
 
     Bu gün itibariyle aktif hale gelen yeni güncelleme ile bir kaç farklı yenilik geliyor. Oyuncuların merakla beklediği Great Jungle Wurm ve Twisted Marionette, yeni mücadeleler sunuyor.
 
     Scarlet'ın son şaheseri olan ve Kraliçe Jennah'ın gözcülerini alaya alan devasa, sapkın kukla ile tanışın. Twisted Marionette sizleri Lornar's Pass bölgesinde bekliyor. Bu robot ile yapacağınız mücadelede, zincirlerini kırmalı ve ateşlemeye hazırladığı ölümcül aethercannon saldırısını engellemelisiniz. Bu sırada Scarlet'ın orduları sizi durdurmak için orada olacak.
 
     Tequatl The Sunless'ın yenilmesi ile mücadele sona ermedi. Scarlet'ın dünyanın çeşitli yerlerine kurduğu cihazların yarattığı titreşimler kadim bir yaratığı rahatsız etti. Bloodtide Coast bölgesinde ortaya çıkan ve üç devasa kafası olan Great Jungle Wurm, oyunculara kordinasyon ve takım çalışması gerektiren yeni bir savaş sunuyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gw2 mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
Phil Spencer: "Naughty Dog Eşsiz Bir Stüdyo" Blizzard, 'Çakma' Hearthstone'u Dava Etti

Dictattor

22.1.2014 22:56:57

0
Twisted Marionette en zorlu düşmanlardan biri olacak ayrıca, hani alt etmek için baya ter dökeceğimizi söylemiş yapımcı...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız