Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2: Sonun Başlangıcı


      Guild Wars 2'de devam etmekte olan Canlı Dünya Etkinlikleri'nin yeni bölümü, kelimenin tam anlamıyla ortalığı yıkarak, geldi.

      Bir yıldır gerçekleşen çeşitli saldırıların arkasındaki isim olduğu ortaya çıkan Scarlet Briar, sonunda ordularını harekete geçirdi. Lion's Arch saldırı altında. Şehrin içerisi tamamen yıkıldı. Oyuncuların ilk görevi ise Lion's Arch'a ulaşıp içerideki vatandaşları kurtarmak. Bu etkinliğe katılan oyuncular bir çok ödülü de kazanabilecek.

      Yeni güncelleme ile birlikte bazı düzenlemeler de geldi. Geçtiğimiz ay ortaya çıkan Great Jungle Wurm dövüşü bir çok oyuncu için oldukça zor ve henüz tamamlanamamıştı. Bu sebeple bazı değişiklikler yapıldı. Dövüş sırasında yapılması oldukça zor olan achievement gereksinimleri düşürüldü. Ayrıca başarıyla gerçekleştirilen dövüşlerin ardından ascended zırh düşme olasılığı arttırıldı.
 
      Eğer hala denemediyseniz, yeni güncellemeyi indirip oyuna bakın. Unutmayın bu sonun başlangıcı. Scarlet'ın daha neler planladığını hala bilmiyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
Söylenti: Sony E3 Öncesi Çok Sayıda Duyuru Yapacak Need For Speed Rivals 4 Yeni DLC İle Geliyor

BSC Misafiri

19.2.2014 10:03:25

-1
Ulan NC, tukureyim guildine. Blade and Soul getir artık. Kaç sene oldu ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız