Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2: Rüyalar ve Kabuslar

The Grove
 
     Sylvari haftasının sonuna geldiğimiz günlerde Guild Wars 2 bloglarında bu ırk hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı."Rüyalar ve Kabuslar" adlı girişte Pale Tree'nin hikayesini detaylandırıyor ve Dream of Dream, biyolojileri, Nightmare Court ve diğer bir çok şey hakkında önemli bilgileri açıklıyor.
 
     "Nightmare Court, kendilerini karanlık doğalarına kaptıran Sylvari'lere verilen isim. Rüyaların verdiği ilham kadar duygusu kadar güçlü kabusların korkularına inanıyorlar.Geceleri yaptıkları ayinle çarpıklık, umutsuzluk ve Sylvari gelenekleini alaya alarak yaptıkları sadistik eğlencelerle dolu. En büyük amaçları ise Pale Tree'yi bi kabus sembolüne çevirmek. Nightmare Court Sylvari'leri, Ventari Tabletlerinde ki öğetileri kesinlikle reddediyorlar ve diğer Sylvari'lerin aksine, bu öğetilerin Pale Tree'nin gerçek doğasını sakladığına ve zayıflıklarının kaynağı olduğuna inanıyorlar. Rüyadaki karanlıkları arayarak kendi inanışlarına olanları yok edip, kendi içlerindeki karanlığı daha da güçlendirecek yollar arıyorlar. Ronan, Ventari ve diğer öğretileri hiçe sayarak kendi soğuk ve merhametsiz ruhlarının gerçek Sylvari'leri temsil ettiğini düşünüyor. Zayıf gördükleri ırkdaşlarını karanlığa çekerek özgürleştirme fikrini asil bi görev olarak algılıyorlar."

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
Dead Rising 2: Off the Record'a Eğlenceli Video Susam Sokağı'nın Kinect Çıkartması

Dictattor

5.12.2013 20:36:33

0
Blade&Soul daha bir kapalı kutu. Hiç bilgi gelmiyor hakkında. Biraz bilgiye ihtiyaç var. Acayip merak ediyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız