Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2: Heart of Thorns Resmi Olarak Duyuruldu


    Bütün piyasayı ve türün alışkanlıklarını bir kenara bırakarak kendi manifestosuyla yola çıkan ArenaNet, 2012 yılında Guild Wars 2'yi piyasaya sunmuştu. Alışkın olduğumuz MMO-RPG oyunlarından farklı bir yapıda olan oyunun ilk eklenti paketi yıllar sonra resmileşti.
 
    Firmanın duyurduğu eklenti paketi Heart of Thorns da alışkın olduğumuz MMO-RPG ek paketlerinin yapısında değil. Ki zaten konferans sırasında ArenaNet'in patronu Mike O'Brien da, "Sadece yeni zırh setleri duyurup, yeni level sınırını belirleyip bütün emeklerinizi hiçe sayarak sizi buradan yollamamızı istemezdiniz değil mi?" diyerek rakiplerine göndermede bulundu.
 
    Guild Wars 2'nin ilk ek paketi Heart of Thorns, PvE kısmından daha çok PvP içerikleriyle öne çıkıyor. Eklentinin ilk özelliği Mastery sistemi, 80. seviyeden sonra karşımıza çıkıyor. Bu özellikle beraber karakterlerimiz 80. seviyeden sonra da yeni şeyler öğrenebilecek. Bunların arasında en dikkat çekeni havada süzülme yeteneği olsa gerek. Bunun haricinde Mastery sistemi sayesinde yeni Legendary eşyaları elde etmek de mümkün olacak.
 
    Maguuma Jungle adında yepyeni bir oynanabilir bölgeye oyunculara sunacak olan Heart of Thorns, yeni grup içerikleri, yeni etkinlikler, yeni bosslar ve senaryo bölümlerine sahip olacak. Ancak bu tip PvE içeriklerinin haricinde oyuna Stronghold adında yeni bir PvP modu, Borderland adında da yeni bir WvW haritası eklenecek.
 
    Özellikle Espor mücadelelerine yönelik atılmış bir adım olan Stronghold'da kaynak toplayarak yeni askerler alabilecek, sonucunda ise karşı takımın Guild Lord'unu öldürmek için uğraşacağız. Borderland'de ise World vs. World yapısı daha çok RTS elementleri içeriyor olacak.
 
    Bunların haricinde Guild Wars 2'nin ek paketiyle beraber mevcut sınıflara yeni özelleştirmeler gelecek. Yeni yetenekler ve yeni silahların haricinde oynanabilir yepyeni bir sınıf da oyunculara sunulacak. Guild Wars 2'nin Revenant sınıfı ağır zırh kullanan bir sınıf olacak. Zaten Revenant, kendini aşağıdaki videodan da gösteriyor. 
 
Henüz çıkış tarihi ve fiyatlandırması belli olmayan eklentinin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
guild wars heart of thorns guild wars 2 arenanet ncsoft mmo rpg
The Witcher 3'ten Yeni Oynanış Görüntüleri Pazartesi Günü Gösterilecek The Order: 1886'nın Kaplayacağı Alan Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mandall

12.2.2015 17:01:48

0
Şahsen hemen hemen tüm MMO ları oynamış ve bırakmış bir insanım. WOW dahil. WOW a kaç kere başladım bıraktım sayısını bilmiyorum. Geçenlerdeki %75 lik indirimle Guild Wars 2 yide deneyelim dedim. Daha önce almamıştım çünkü çoğunluğun eleştirilerine takılıp radarımdan çıkarmıştım bu oyunu. Ancak oynayınca anladığım ki oyun çok iyi yahu. 3 Haftadır azar azar oynuyorum çünkü arkamdan koşturan yok. Oyun sürem bitmiyor dünya güzel grafikler güzel hikaye güzel. (Kendi hikayenizi kendiniz yaratıyorsunuz oyun başında size sorulan bir kaç soru sayesinde) Daha PVP yapmadım hiç. Çokta PVP meraklısı bir insan değilim. Ancak anladığım kadarıyla bu ek paketle PVP ci tayfayıda cezbedecek şeyler geliyor. Ben level kasarken hiç sıkılmadan eğlenerek oynadığım bir tek bu oyunu biliyorum. Birde SWTOR bunu biraz olsun başarmıştı çünkü Star Wars fanatiğiyim. Yoksa SWTOR çok iyi oyundu demiyorum. :) Uzun lafın kısası ben gibi yıllardır her çıkan MMO ya yüklü miktarlarda para kaptıran sonra yıllarca o oyunların yüzüne bakamayan biri iseniz bu oyuna başlamanızı tavsiye ederim. Arena.net benim kalbimi kazandı. Verdiğim 12 Doların çok çok üzerinde bir hizmet aldım ... :) 12 Dolar yahu WOW un 30 günlük oynama süresine eşit ... :) Sıkıldın mı oynama aylarca sonra dön tekrar başla.

BSC Misafiri

25.1.2015 14:35:16

0
Aldım dün bende oyun gerçekten güzel.TERA kadar güzel bir combat sistemi göremedim şu an ama terada çok sıkıcı ve içeriği olmayan bir oyun.İkisinide oynuyorum mutluyum.

RedTurkei

25.1.2015 02:05:49

+1
Bedava fiyatına veriyorlar 2 günlüğüne. Aldım dursun köşede oynarım arada.b2p olması da en güzel yanı.

simbolmina

24.1.2015 21:18:52

+1
Hadi bakalım. Fiyatı makul tutmayı becerebilirler umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2: Heart of Thorns
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız