Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2: Glory Sistemi Kalkıyor


     Guild Wars 2 oyunculara PvP için iki seçenek sunuyor. İster WvW haritalarında diğer sunuculara karşı oynayıp tecrübe ve para kazanabilir ya da geleneksel PvP maçları yapar ve sadece PvP için kullanabileceğiniz Glory puanlarını kazanabilirsiniz. Fakat bu sistem değişmek üzere.
 
     ArenaNet tarafından yayınlanan bir uyarı "18 Mart tarihinden itibaren PvP maçlarının Glory puanları ile ödüllendirilmeyeceği" oldu. Bu sırada PvP maçları devam edecek. Fakat, artık ödül olarak Glory puanları verilmeyecek. Şu anda var olan ve PvP ödülleri barındıran bütün sandıkların ve bonus puan veren eşyaların da silineceği söyleniyor.
 
     Bir çok oyuncunun hali hazırda Glory puanları olduğunu bilen ArenaNet bu konuda da hazırlık yapmış. Aralık ayında oyuncuların kullanımına açılan ve Glory puanları ile satış yapan satıcı, yeni ödül sistemi gelene kadar kaldırılmayacak. Böylece elde kalacak olan puanlar boşa gitmeyecek.
 
     Yeni ödül sisteminin ne olduğu henüz açıklanmadı. 18 Mart tarihinden itibaren yapılacak PvP maçlarının sonunda yeni sisteme uygun puanlar verilecek. Bu sayede oyuncular erken bir başlangıç yapmış olacaklar. 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
Naughty Dog, Last of Us'ın PS4 Sürümünden Söz Etti 53.000 Kişi İle Birlikte Pokemon Oynayın

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız