Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guardians Of The Galaxy Vol. 3'ün Yapımı Plana Uygun İlerliyor

 
Geçtiğimiz haftalarda Disney, tüm Marvel filmleri için yeni bir takvim hazırladı. Koronavirüs salgını sebebiyle Black Widow ertelendiği için neredeyse tüm Marvel yapımları ertelendi. Vizyon tarihi açıklanan filmler dışında bir de sadece hangi filmler için olduğunu bilmediğimiz, vizyon tarihleri açıklandı.
 
Marvel'ın yeni döneminde geleceğini bildiğimiz açıklanan filmlerinde arasında göremediğimiz filmlerden biri de Guardians Of The Galaxy Vol. 3. Filmin yönetmeni James Gunn da, Twitter üzerinden bir takipçisinin sorusu üzerine filmin yapım aşamasının planlanana göre gittiğini söyledi. Zaten öncesinde, Suicide Squad'ı tamamen bitirmeden Guardians Of The Galaxy Vol. 3 için çalışmaya başlamayacağını açıklamıştı.  
 
Filmin yapımı planlanana göre gittiği için ertelenmeyeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Guardians Of The Galaxy Vol. 3'ün vizyon tarihi şu an için belli değil, ancak Marvel için açıklanan takvime baktığımızda 2023'ten önce gelmeyeceğini söyleyebiliriz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi Guardians Of The Galaxy Vol. 3 vizyon tarihi james gunn
Martin Scorsese'nin Sıradaki Filmi de Netflix veya Apple TV'de Yayınlanabilir Avengers: Infinity War'daki Red Skull'ın İlk Tasarımı Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız