Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grid 2'den Yeni Ekran Görüntüleri

Oyun görsel olarak oldukça iyi duruyor

     Codemasters'ın beğenilen yarış oyunu Grid serinin 2. oyunuyla oyun dünyasına geri dönüyor. PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan oyunun yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Grafikler gerçekten de oldukça iyi görünüyor.
 
     Abu Dhabi, Paris ve Amerika Birleşik Devletleri'nden çeşitli mekanların da bulunacağı oyun Truefeel adlı yeni bir kontrol sistemi kullanılıyor. Ayrıca kokpit kamerası oyuncuların sadece %5'inin bu sistem kullanması yüzünden de kaldırılmış. İşte yeni görseller:
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
grid codemasters race driver grid grid 2 codemasters racing yarış simülasyon
Injustice: Gods Among Us için Yeni Karakter Gears of War'un Strateji Oyunundan Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

diverapo

15.2.2013 22:22:57

0
Kokpit meselesi canımı sıktı. Bir kaç kez deneme amaçlı dışarıdan oynamışımdır ilk oyunu. Kokpit kullananlar gerçekten sadece %5'mi acaba? Öyleyse adamlar haklı aslında ama benim için üzücü. Geriye dediğiniz gibi sadece hasar modellemesi kalıyor. Madem dışarıdan oynanacak bari onu iyi yapsalar. O da olmazsa bu oyun alışılmışın dışında ne vaad edecek merak ediyorum. İlk oyuna göre artıları grafik haricinde ne olacak? Dakika bir gol bir.

Executor06

15.2.2013 16:54:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ Eğer hasar modellemeleri ve fizikleri üstün derecede olmazsa günümüzdeki diğer yarış oyunlarından bir farkı olacağını zannetmiyorum. Kokpit kamerası olmayacağını duyurmuşlardı.Çoğu kişi için oyunu özel kılan buydu.Codemasters kullanılmama durumunu bahane ederek kaldırdığını söylüyor.Ancak o kamera ne kadar kullanılmasa bile çoğu kişi için bulunması bile yetiyor oyunu bir üst sınıfta saymak için. Tek umudum hasar modellemeleri.Etkileyici olsa da gözümüz gönlümüz şenlense...
Gerçekten kokpit kamerasını kaldırmışlar mı yeni oyunda ? Bir de kullanılmadığını bahane etmişler öyle mi ? Ne diyeceğimi şaşırdım. İlk oyunu sırf kokpit kamerasında oynayarak bitirmiştim. Diğer türlü hiçbir zevki yoktu bence. En gerçekçi yarış oyunu olarak gördüğüm bu oyun kokpit kamerası kalktıysa benim için bütün önemini yitirmiş demektir.

thepunisherWZ

15.2.2013 15:33:32

+1
Eğer hasar modellemeleri ve fizikleri üstün derecede olmazsa günümüzdeki diğer yarış oyunlarından bir farkı olacağını zannetmiyorum. Kokpit kamerası olmayacağını duyurmuşlardı.Çoğu kişi için oyunu özel kılan buydu.Codemasters kullanılmama durumunu bahane ederek kaldırdığını söylüyor.Ancak o kamera ne kadar kullanılmasa bile çoğu kişi için bulunması bile yetiyor oyunu bir üst sınıfta saymak için. Tek umudum hasar modellemeleri.Etkileyici olsa da gözümüz gönlümüz şenlense...

Sir Maximus is BACK

15.2.2013 15:07:04

0
Neslin sonundayız,görsel olarak iyi görünsün artık.

dedektiv99

15.2.2013 11:15:29

0
Bide sokak yarışı olsa..

patriotic*

15.2.2013 10:12:46

0
Süper görünüyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grid 2
+ TAKİBE
AL
35 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız