Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GreedFall Gamescom 2019 Oynanış Videosu

 
IGN, Spiders Games'in aksiyon rol yapma oyunu GreedFall'un Gamescom 2019 demosundan 9 dakikalık oynanış videosu paylaştı.

GreedFall 10 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. PlayStation Store'da 219,00 TL, Xbox Store'da 218,75 TL ve Steam'de 190,00 TL'den ön siparişte.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Her noktası büyü, servet, kaybolmuş sırlar ve fantastik yaratıklarla dolu çok uzaklardaki yeni bir adayı keşfedin.
 
Yol arkadaşlarınızla ve tüm gruplarla birlik olarak veya onlara ihanet ederek bu yeni dünyanın kaderini belirleyin. Diplomasi, hile veya kaba kuvvete başvurarak yaşayan, gelişen bir dünyanın parçası olun ve gidişata ve hikayeye yön verin.
 
- Gerçek bir rol yapma deneyimi yaşayın: Görevleri ve hedefleri çarpışma, diplomasi, hile veya gizlice hareket etmek gibi çok farklı yöntemlerle tamamlayın.
- Karakter gelişiminde mutlak özgürlük: Karakterinizin cinsiyetini seçin, dış görünümü belirleyin ve sahip olacağınız kabiliyetleri, büyüleri ve yetenekleri özgürce seçin.
- Gizemli bir büyü dünyasını keşfedin: Büyük bir yolculuğa çıkın ve doğaüstü varlıklar tarafından korunan kadim sırları açığa çıkarın ve adadaki büyünün tezahür edişine şahit olun. 

Bu haberin bağlantısı
URL
greedfall spiders games ryo
Age of Empires IV Kasım Ayında Gösterilecek Gears 5 Steam'de Windows 7'de Çalışacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nano6824

25.8.2019 08:54:10

0
Spiders oyunları Bethesda değil Bioware'e benzer. Çok iyi gelecek uzun zaman sonra. Yapımcısı da Bioware'nin bıraktığı boşluğu az da olsa doldurmak istiyoruz demiş röportajda.

Babblebabble

23.8.2019 11:59:38

0
Bence: - Adamın savaş durumundaki hızlı hareket animasyonunun yavaşlatılması lazım - Daha fazla silah çeşidi - Daha fazla zırh çeşidi

BSC Misafiri

22.8.2019 17:12:08

0
Almayı düşünenleri uyarayım. Özellikle “vay be oyun skyrime benziyor” diyenler için. Bu oyun skyrimden çok dragon age inquisition’a benziyor. Skyrimdeki serbest oynanışı çok beklemeyin yani. Haritalar büyük, açık dünya gibi ama dragon age’deki tarz yani. Oynayanlar bilir. Ama iyi tarafından bakarsak skyrimden çok daha iyi roleplay ve dövüş deneyimi sunacağını düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GreedFall
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız