Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grand Theft Auto Underground Modu iptal Edildi

 
 
UG ekibi, GTA Underground projesinin iptal edildiğini duyurdu. GTA Underground, San Andreas, Liberty City, Vice City, Manhunt I/II, Bullworth ve özel haritaları tek bir haritada birleştirmeye çalışan bir moddu.
 
Ekip bu iptal kararını şöyle açıkladı: ''Mod topluluğuna yönelik artan düşmanlık ve finansal refahımızın tehlikede olması nedeniyle, GTA: Underground'ın geliştirilmesini resmi olarak durdurduğumuzu ve kısa bir süre sonra tüm resmi yüklemeleri çevrimdışına alacağımızı üzülerek duyuruyoruz.''
 
Geçtiğimiz aylarda Take-Two, Vice City ve San Andreas için bazı modları resmi olarak kaldırma yoluna gitti. Bu durum, GTA serisi için mod yapım gelişimini durduruyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming gta
Horizon Forbidden West, PS5'e Ücretsiz Olarak Yükseltilebilecek Vampire: The Masquerade - Bloodhunt PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.9.2021 16:40:30

0
Özetle hiç bir şekilde bu moda ulaşamayacak mıyız?

BSC Misafiri

5.9.2021 16:40:20

0
Üçlemeyi çıkaracaklar ya, o yüzden kaliteli modları kaldırtıyorlar. Umarım kaldırttıkları modlardan daha iyi grafiklere, oyun mekaniklerine sahip oyunlar satışa çıkarırlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız