Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gran Turismo 5 Demosu 1 Milyon Kez İndirildi

Gelmiş geçmiş en iyi yarış simulasyonu oyunlarından biri olan GT serisi yakında çıkacak olan 5. oyunuyla şimdilik fırtına öncesi sessizlik sunuyor.
Sony son yaptığı duyuruda Gran Turismo 5'in Time Trial demosunun 1 ayda 1 milyon kez indirildiğini açıkladı. 

Mart ayında Japonya'ya çıkacak olan Gran Turismo 5'in demosunun bu denli rağbet görmesinin en büyük nedeni olarak Sony ve Polyphony Digital'in GT Academy 2010 aktivitesini uygulamaları olarak belirtiliyor. Zamana karşı olan ve tek bir pistten oluşan demoda oyuncular Nissan marka bir araç kullanarak en iyi dereceyi elde etmeye çalışıyorlar. En iyi dereceyi elde eden 19 oyuncu ise GT Academy'ye girmeye hak kazanıyor.


Peki bu GT Academy'de ne mi oluyor? 15 Avrupa ülkesi, Avustralya ve Yeni Zellanda oyuncularının oynadığı demodan galip gelen 19 oyuncu GT Academy'ye giriyorlar. GT Academy'de ise bu şanslı sanal sürücüler gerçek bir Nissan 370Z yarış arabası kullanarak İngiltere'nin en ünlü yarış alanlarından Silverstone pistinde sürüş eğitimi alıyorlar. Bu sürüş eğitimlerin sonucunda en iyi performansı gösteren oyuncular Avrupa GT4 Kupasında 1 sezon boyunca boy gösterme şansına erişiyorlar.


Herhalde tüm yarış tutkunlarının hayalinde olabilecek tek şey gerçek bir pistinde doyasıya yarışmaktır. Böyle bir fırsat tüm PS3 kullanıcıları tarafından kaçırılmamalı diyoruz. Tabi bu arada Sony ve Polyphony Digital'i de böyle bir aktivite yaptıkları için kutlamalıyız...



Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gran Turismo 5
Forza 3'ün İçeriği Yayınlandı iPhone ile Drone Kontrolü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gran Turismo 5
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız