Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gothic Remake Prototip Versiyonu PC için Yayınlandı

 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici THQ Nordic Barcelona, Gothic Playable Teaser'ı PC için yayınladı.
 
Gothic Playable Teaser, Gothic remake'in neye benzeyebileceğini ve nasıl hissettireceğini gösteren bir prototip versiyon. Sadece iki saatlik bir oynanış sunuyor ve oyuncular Khorinis maden kolonisi etrafında gezinmelerine olanak sağlıyor. Oynadıktan sonra THQ Nordic'in anketine katılıp tam sürümün geliştirilmesini istediğinizi belirtebilir veya gerek olmadığını söyleyebilirsiniz. Şu anda tam bir remake'in yapılıp yapılmayacağı fikri kararlaştırılmış değil.
 
Gothic Playable Teaser, Steam'de herhangi bir Piranha Bytes oyununa sahip olan kullanıcılar için ücretsiz. Yani Gothic, Gothic 2, Gothic 3, Risen, Risen 2, Risen 3 veya ELEX oyunlarından birine sahipseniz Gothic Playable Teaser kütüphanenizde otomatik olarak görünmeli.
 
Steam sayfasına store.steampowered.com/app/950670/Gothic_Playable_Teaser/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Duyuru fragmanını ve karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Gothic Remake THQ Nordic THQ Nordic Barcelona RPG PS5 Xbox Series X PC
cs_summit 5'de Yarı Final Karşılaşmaları Belirlendi State of Decay Geliştiricisi Undead Labs İkinci Stüdyosunu Açıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.12.2019 06:53:30

0
Evet thq nordic neden battı çünkü çok amatör oyun geliştiricisi var sanırım şuan bir çok stüdyosu var ellerinden geleni yapıyorlar yine de ilerde bu stüdyolar da çok iyi oyunlar üretecek desteklemek çok önemli keşke ülkemizde de şöyle sağlam oyunlar olsa kaç tane şöyle oyunumuz var kütük diyoruz da :)

Wayward Son

16.12.2019 00:24:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: die4never2 Grafikler tamamda animasyonlar neredeyse eski oyun ile aynı. Şu firma ne olur bir daha oyun yapmasın artık bu kadar kütük gibi animasyon olmaz. Risen ve Elex te de aynıydı sorun, adamlar karakter animasyonu yapmasını ya bilmiyor yada yapacak paraları yok. Paran yoksa yapma zaten.
Dediklerine katılıyorum. PB'nin teknik anlamda özürlülüğü su götürmez. Ama bu teaser onların elinden çıkmadı gibi gözüküyor. En azından Steam sayfası öyle diyor. Zaten optimizasyon anlamında da teaser'ın kötü olduğu aşikar. Ben combat sistemini bir de o keşif hissinin baltalanmasını sevmedim. Gothic'in olayı özgürlük zaten.

Guest-BED3C3818

15.12.2019 23:05:47

0
Grafikler tamamda animasyonlar neredeyse eski oyun ile aynı. Şu firma ne olur bir daha oyun yapmasın artık bu kadar kütük gibi animasyon olmaz. Risen ve Elex te de aynıydı sorun, adamlar karakter animasyonu yapmasını ya bilmiyor yada yapacak paraları yok. Paran yoksa yapma zaten.

Wayward Son

15.12.2019 21:41:09

0
Gothic'i sevdiren özelliklerinden biraz uzaklaşmış gibiler ama zaten bu projenin amacı, oyunculardan geri bildirim almak. Umarım aslına daha sadık bir yapım çıkarırlar. Gothic efsanedir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gothic Remake
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız