Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gotham Knights'taki Karakterler Onlarla Oynamasanız da Seviye Atlayacak

 
Gotham Knights, Batman: Arkham Origins geliştiricisi Warner Bros. Games Montreal'den gelen yepyeni bir oyun. DC'nin Batman evreninde geçen orijinal bir hikaye sunacak ve Arkham serisi ile bağlantılı olmayacak. Açık dünya aksiyon RPG türündeki oyunun hikayesinde Batman ölü ve oyuncular Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin karakterlerinin kontrolünü üstlenecek.

GamesRadar ile röportaj gerçekleştiren Gotham Knights baş yapımcısı Fleur Marty ve kreatif direktör Patrick Redding oyunun karakter seviye sisteminden bahsetti.
 
Hikaye ilerlemesi tüm karakterler arasında paylaşılacağından dolayı her karakter değiştirdiğinizde seviyesini sıfırdan yükseltmek zorunda kalmayacaksınız.
 
Sadece belirli bir karakterler oynasanız da Batman ailesi üyelerinin hepsi ilerleme kaydedip güçlenecek.
 
Fleur Marty ve Patrick Redding aynı röportajda oyunun co-op seçeneği için savaş sistemini ve şehri yeniden tasarladıklarını açıklamıştı. Oyunun tamamı tek oyunculu veya iki kişilik online co-op olarak oynanabilecek.
 
Gotham Knights 2021'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Gotham Knights Warner Bros. Games Montreal Batman Batgirl Nightwing Red Hood Robin
Tetris Şampiyonu Jonas Neubauer 39 Yaşında Hayatını Kaybetti Nintendo eShop'taki Switch Oyunları Artık 1.99 Dolardan Daha Düşük Bir Fiyata Satılamayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

11.1.2021 10:41:34

0
Gotham Knight ilk başta Avengers gibi game as a service olacağı şüphesiyle korkutmuştu ama sonra oyunun game as a service olmayacağı haberi gelince oyuna daha çok heyecan duymaya başlamıştım. Co-op odaklı geliştirilmesi de @Megathrone26 dediği gibi single sevenler için biraz buruk hissettiriyor çünkü dizayn olarak farklı. Gotham Knight'ın bu konuda çığır açacağını düşünmüyorum ama özellikle Single tarafında da bu haberler gibi güzel haberler geliyor ve oyun da iyi bir hikaye ve açık dünya sunarsa güzel bir Batman evreni oyunu olarak aklımızda kalır. Açıkçası ben daha fazla heyecan duyuyorum çünkü Batman oyunları ve Gotham hayranıyım ve önceki 4 Batman oyununu da döndürmekten azıcık gına geldi :)

Megathrone26

11.1.2021 10:09:48

+2
Coop oyunların en büyük sorunu her ne kadar yapımcıları tek başınıza oynayabileceksiniz deseler de tek oynarken coop tabanlı bir oyun oynuyorsun hissini vermeleri. Yani görevlerin niteliği, görevlerin yapılış şekli, ekran göstergeleri ya da biryerleri açarken ek karaktere gereksinim olması vs coop üzerine tasarlandığını hissettiriyor olması ve bu da benim gibi singleplayer seven insanların hiç hoşuna gitmiyor. En azından benim düşüncem bu şekilde. Umarım bunu kırarlar da coop ya da multiplayer tabanlı oyun oynuyormuşuz hissini vermezler tek oynarken. Ek olarak umarım PC optimizasyonu da iyi olur. 

Babblebabble

11.1.2021 08:33:28

+1
Adını duyunca heyecanlanmıştım ama Batmansiz de ne bileyim yani, tuhaf. Edit : Ama oynanış güzelse Batman modlu falan oynanır. Moda izin verilirse bunu %110 yaparlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gotham Knights ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız