Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gotham Knights Oyunu DC FanDome Etkinliğinde Duyurulacak

 
DC FanDome etkinliğinin tam programı açıklandı.

Warner Bros. Games Montreal'in yeni oyun duyurusu ve Rocksteady Studios'un yeni oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League için panel düzenlenecek.

Warner Bros. Games Montreal 22 Ağustos Cumartesi TSİ 20:30
Rocksteady Studios 23 Ağustos Pazar TSİ 03:00

İki panel de 20 dakika sürecek.
 
Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ve Batman: Arkham Knight ile tanıdığımız Rocksteady Studios'un Suicide Squad oyunu geçtiğimiz hafta doğrulanmıştı. Eurogamer'ın haberine göre Batman: Arkham Origins geliştiricisi Warner Bros. Games Montreal'in duyurusu Gotham Knights olacak.
 
Eurogamer iki oyunun da yeni nesil için geliştirildiğini belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer
DC FanDome Etkinliğindeki Panellerin Saati Belli Oldu Jamie Foxx'un Başrolünde Olduğu Netflix'in Yeni Filmi "Proje" Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.8.2020 00:16:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: Punisher155 Şövalye sonunda geri dönüyor artık çok ama çok beklettiler duyursunlar bizahmet, Batman Arkham Knight'ı hala arada açar Challenge oynarım muazzam kalite fışkıran bir oyundur. Hikaye anlatım stili, pesimistik havası, kasvetli atmosferi ve çizgiromandaki zamanında ortalığı yıkan sahnelerin hayal sekansı olarak oyunda tekrardan yaşatılması kısacası bambaşka bir oyun deneyimiydi. Zaten Rocksteady tüm oyun/film yapımları içerisinde bugüne kadar Batman dünyasını en iyi anlayan ve en olması gerektiği gibi yansıtan yapımdır. Yanlış bilmiyorsam WB Games Montreal, Rocksteady'nin Batman Arkham Knight'da inşa ettiği tüm yapıyı iyice ele alıp makyajlayacak ve öyle hazırlayacaklar yeni oyunu tıpkı Arkham Origins'de yaptıkları gibi o da sağlam bir iştir. Şimdi ise yeni gelecek oyunda ekstradan Batplane de yeni araç seçeneği olacağı söylentisi vardı, Fast Travel gibi değil de baya şehirde jetle gezebileceğiz deniyordu umarım doğru çıkar. Zaten son oyunun mekanikleri, grafikleri o kadar iyiydi ki sadece yeni hikaye bile ekleseler ben tamamım yani, 2015'te bundan iyi Batman oyunu gelemez dedirten bir oyundu gelecek yapımı iple çekiyorum ama umarım hayal kırıklığı olmaz.
Teknolojik anlamda o yıl için bir şovdu resmen. Hikaye anlatımı olarak önceki oyunların belki bir adım gerisinde olabilir ama oyunun merkezindeki "Be the Batman" olgusu son derece başarılı bir şekilde oyuncuya yansıtılmıştı.

Funder

14.8.2020 18:42:36

0
Umarım stealth mekanikleri Knight gibi olmaz. Önceki oyunlarda gadgetlarla yapılan takedown özelliklerini kaldırıp yerine yaratıcılıktan uzak voice synthesizer + fear k.o ikilisi getirilmişti ve predator challenge haritaları berbat dizayn edilmişti. Wbgm Rs'yi kopyalamakla bilinir o yüzden endişeliyim bu konuda.

Punisher155

14.8.2020 18:25:38

0
Şövalye sonunda geri dönüyor artık çok ama çok beklettiler duyursunlar bizahmet, Batman Arkham Knight'ı hala arada açar Challenge oynarım muazzam kalite fışkıran bir oyundur. Hikaye anlatım stili, pesimistik havası, kasvetli atmosferi ve çizgiromandaki zamanında ortalığı yıkan sahnelerin hayal sekansı olarak oyunda tekrardan yaşatılması kısacası bambaşka bir oyun deneyimiydi. Zaten Rocksteady tüm oyun/film yapımları içerisinde bugüne kadar Batman dünyasını en iyi anlayan ve en olması gerektiği gibi yansıtan yapımdır. Yanlış bilmiyorsam WB Games Montreal, Rocksteady'nin Batman Arkham Knight'da inşa ettiği tüm yapıyı iyice ele alıp makyajlayacak ve öyle hazırlayacaklar yeni oyunu tıpkı Arkham Origins'de yaptıkları gibi o da sağlam bir iştir. Şimdi ise yeni gelecek oyunda ekstradan Batplane de yeni araç seçeneği olacağı söylentisi vardı, Fast Travel gibi değil de baya şehirde jetle gezebileceğiz deniyordu umarım doğru çıkar. Zaten son oyunun mekanikleri, grafikleri o kadar iyiydi ki sadece yeni hikaye bile ekleseler ben tamamım yani, 2015'te bundan iyi Batman oyunu gelemez dedirten bir oyundu gelecek yapımı iple çekiyorum ama umarım hayal kırıklığı olmaz.

FU-Frank Underwood

14.8.2020 17:27:52

+1
Anlaşılan oyun sadece Batman'e odaklanmayacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız