Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gotham City Impostors'tan Özelleştirme Videosu

Oyun eğlenceli bir yapıya sahip.

     Her zaman olduğu gibi bir tarafta iyiler, diğer tarafta kötüler....Gotham şehri hiç olmadığı kadar karışacağa benziyor. Gotham City'e farklı bir şekilde bakacağımız Gotham City Impostors için yeni bir video daha yayınlandı. 
 
     Beta testleri Eylül ayında yapılacak olan Gotham City Impostors'un bu tanıtım videosunda oyundaki özelleştirme seçeneklerine yer verilmiş. Oyunda yönlendireceğiniz karakteri dilediğiniz gibi özelleştirerek diğer oyunculardan farklı bir görünüme sahip olacaksınız. Oyundaki komedi unsuru da eklenince açıkçası bazı karakterlerin oldukça komik gözükeceklerini kestirebiliriz. Zaten videonun ilk dakiakalarında da ne kadar farklı karakterlerin yaratılabileceğini görüyoruz.
 
     2012 yılında çıkışını yapacak olan oyunun ilerleyen dakikalarında ise tuzakları ve silah çeşitliliğini görüyoruz. Gotham City Impostors'un bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Monolith FPS Warner Bros Xbox 360 PS3 PC
İngiltere'deki PSP Hırsızı Tutuklandı Dark Souls'a ESRB'den +18 Damgası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gotham City Impostors
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız