Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Google'dan Stadia Açıklaması: Yapımcılar Desteği Kesse Bile Oyunları Oynayabileceksiniz

 
Her ne kadar ülkemizdeki malum internet hızları nedeniyle büyük bir heyecan yaratmasa da 'bulut oyunculuk' kavramı günden güne değer kazanıyor. Google cephesi, geçtiğimiz aylarda yaptığı resmi duyurudan sonra platformun geleceği ile ilgili bilgi vermeye devam ediyor.
 
İşte Google'dan gelen yeni açıklama:
 
"Oyunu bir kere satın aldığınızda, tüm haklarına sahip olacaksınız. Elbette gelecekte bazı oyunların satın alınmaya kapatılması söz konusu olabilir. Ancak oyunu daha önce satın alan oyuncular, bu oyunları oynamaya devam edebilecekler."
 
Elbette burada oyuncuların kendi bilgisayarlarında bulunmayan bir oyuna 'sahip olma' hissiyatını ne kadar yaşayacakları ayrı bir muamma.
 
Özellikle PS5 ve Xbox Scarlett gibi iki fiziksel konsolun da eli kulağındayken Google Stadia'nın bir süre daha arka planda kalması fazlasıyla olası.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Verge PC Google Stadia
FIA Avrupa Kamyon Yarışı Şampiyonası Oyunu 18 Temmuz'da Çıkacak Bungie'den Destiny 2'nin Ryzen 3000 Sorununa İlişkin Açıklama: "Araştırıyoruz"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BED3C3818

10.7.2019 10:01:17

0
O paralara siz ne ps ne xbox ne pc platformu ile rekabet edebilirsiniz. Hiç bir avantajı olmayan bir platform üstüne hayvan gibi kota tüketecek ki limitsiz fiber kullanan birisi olarak söylüyorum bunu. Millet alır konsolu toplar pc yi oynar google bir tarafları çok kalkmış

Orange20

9.7.2019 20:34:08

0
Aksi zaten saçma olurdu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız