Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Google Stadia Yeni Oyun Stüdyosunu Açtı, Sony Santa Monica Patronu Shannon Studstill Liderlik Edecek

 
Stadia Games and Entertainment, yeni oyun geliştirme stüdyosunu Playa Vista, Kaliforniya'da açtıklarını duyurdu.

Stüdyoya Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio patronu Shannon Studstill liderlik edecek.
 
Stüdyo "yeni oyun mekanikleri, birlikte oynamak için yeni yaratıcı yollar ve benzersiz etkileşim modellerini kullanarak" Stadia için özel oyunlar geliştirmeye odaklanacak.
 
Stadia Games and Entertainment başkan yardımcısı Jade Raymond, oyunlarla ilgili planları henüz açıklamaya hazır olmadıklarını fakat oyuncuların isteklerini dinlediklerini ve yeni bir IP ve deneyim oluştururken kendi Stadia dokunuşlarını ekleyeceklerini belirtti.
 
Jade Raymond, Shannon Studstill ile ilgili olarak "Shannon Studstill'in uzun zamandır hayranıyım ve kendisinin Sony Santa Monica'daki ve endüstriyi tanımlayan God of War serisi üzerindeki ödüllü çalışmalarını çok takdir ediyorum. Ürün geliştirme ve yaratıcı liderlik konularında başarılı bir geçmişe sahip fakat en önemlisi kendisi stüdyo yönetmeni olarak Playa Vista ekibimize liderlik edecek ve ilham verecek bir vizyoner. Stadia ailesine katılmasından büyük heyecan duyuyoruz." dedi.
 
Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio, Shannon Studstill'in ayrılışından sonra yerine geçecek yeni ismi henüz açıklamadı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Google Stadia PC Konsol Hız İnternet
Loki Dizisinin Setinden Yeni Görseller Paylaşıldı, WandaVision'ın Çekimleri Bitti Yeni Batman Filminden İlk Batmobil Görselleri Paylaşıldı

Lithium

4.3.2020 23:37:58

0
Bu çok kötü oldu bilen bilir son God of War'ın yarısı Cory Barlog'sa diğer yarısı da bu kadındı. İçimden bir ses 2.God of War ilki kadar iyi olamayacak diyor umarım yanılırım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stadia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız