Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Google; Geliştiricilere, Stadia İçin Az Para Teklif Ediyormuş

 
Google'ın oyunları stream ederek oynamamızı sağlayan teknolojisi Stadia, geçtiğimiz yılın sonlarında piyasaya sürüldü. Çıkışında teknik hatalar vardı ama bu sorunların çoğunlukla çözüldüğünü söyleyebiliriz. Ancak sonrasında ise oyuncular haklı olarak, oyunun çok az olmasından şikayetçi oldu. 
 
Business Insider'ın raporuna ve bazı bağımsız geliştiricilerin söylemine göre bunun sebebi, Google'ın geliştiricilere yeterli para vermemesi ve stream teknolojisine olan güvensizlik.
 
Şu anda Stadia'da mevcut olan 28 oyun var ve bu yılın sonuna kadar 120 oyunun gelmesi planlanıyor. Bunlardan en çok dikkat çeken yapım ise Red Dead Redemption 2; ilerleyen süreçte eklenecek oyunlar ile birlikte Cyberpunk 2077 ve Baldur's Gate 3 de bu kısma eklenecek.
 
Bu mevcut 28 oyundan sadece 4 tanesi bağımsız oyun. Konu hakkında bir bağımsız oyun geliştiriciye sorulduğunda ise; Google'ın teklif ettiği paranın, konuşulamayacak kadar düşük olduğunu söyledi. Ayrıca Google'ın daha önce birçok büyük projeyi yarıda bırakıp iptal ettiği için, geliştiriciler Stadia'dan uzak duruyor.
 
Stadia her ne kadar, her anlamda istenileni veremese de, GeForce Now çoğu oyuncuyu memnun etti. Sizlerin bu konu hakkındaki düşünceleri neler? Yorumlar kısmına yazmayı unutmayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Google Stadia PC Konsol Hız İnternet
Günün Haberleri (2 Mart) TY the Tasmanian Tiger Switch Versiyonu Fragmanı

gypaetus

3.3.2020 09:12:03

+1
geforce now bence streaming pazarında zirvede kalacak ve bunun en önemli sebebi oyuncu alışkanlıklarını kökten değiştirmiyor oluşu. geforce oyuncuların epic steam uplay vs gibi launcherlara bölünmesinden haz etmediğini bilerek kendi içinde ayrıca satmıyor oyunu doğru olan da bu. oyuncu dostu politikaya iyi performans da eklenince stadianın bu yarışta geforce now'ı geçmesine ihtimal vermiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stadia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız