Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gone Home'un İnceleme Puanları Oldukça Yüksek


    Bioshock üzerinde birlikte çalışmış kişiler Steve Gaynor, Karla Zimonja ve Johnnemann Nordhagen tarafından kurulan  The Fullbright Company'nin bir süre önce piyasaya çıkan macera oyunu Gone Home'un ilk inceleme puanları yayınlandı.

    Çok sayıda ünlü oyun otoritesi Gone Home'a oldukça yüksek puanlar verdi. Şu an Metacritic ortalaması 90 olan oyuna Polygon, Gamesradar ve Giant Bomb gibi otoriteler 100 puan verirken, IGN ve Gamespot gibi ünlü otoriteler ise 95 puan verdi.

    Şu an oyun en düşük puanı olan 60'ı Eurogamer'dan almış görünüyor. Eğer macera oyunlarını seviyorsanız Gone Home'a bir göz atmanızı öneririz. Oyunun video incelemesini yakında sitemizde bulabileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
gone home keşif bulmaca gizem first person pc The Fullbright Company
Pokemon: The Origin Adlı Yeni Anime Duyuruldu Killer Instinct'ten Karakter Tasarımları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CSB yazmayan adam

19.8.2013 17:02:13

+1
Hatıralarla dolu bi oyun,başka birinin hatıraları olsa da oyun sizi öyle bir atmosfere sokuyor ki zamanla orada gerçekten yaşıyormuşcasına hisediyorsunuz.Ses sanatçısı çok iyi seslendirmiş karakteri,bu da oyunu gerçekleştiren etkenlerden biri.Hikayenin zamanla açılması ve sürükleyicilik oluşturması ve oyuna alışmanız,benimsemeniz hemen hemen aynı zamana geliyor.Bu da oyunun etkisini ikiye katlıyor.Ben böyle düşünüyorum.Onun dışında spoiler vermek istemem.

xsonickersx

17.8.2013 19:05:05

+1
oyun gerçekten çok süper ama ne yazık ki çok kısa

RedBearded

17.8.2013 13:10:22

0
Oynayış süresi nasıl acaba?Bide oynayış da puzzle,combat ve doğa üstü olaylar korku falan yok demişlerdi çok merak ediyorum 90 100 puan alacak oyun içinde etkileyici ne var acaba...

Wabbajack

17.8.2013 13:04:47

0
Farklı bir deneyim için oynanabilir ama sabit bir mekanda yapılabilecek nekadar çok şey olabilir ki neyse sitemizin incelemesini bekleyelim anlarız bu arada Amnesia: A Machine for Pigs -20% indirimle steamde $15.99 seriyi takip edenlere duyrulur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gone Home ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız