Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Golf Club: Wasteland 3 Eylül'de Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı Untold Tales ve geliştirici Demagog Studio, Golf Club: Wasteland'in 3 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun hakkında
 
Mars'a kaçan zenginler biraz golf oynamak için harap Dünya'ya geri dönüyor. Bu ıssız yerdeki her golf sahası, küçük bir hikâye ve mükemmel vuruşla topu deliğe sokmak için çözülmesi gereken bulmacalar sunuyor. Neon tabelalar ve etkili grafitiler güncel olayları, Silikon Vadisi kültürünü ve insanlığı topa tutarken harap olmuş anıtlar, alışveriş merkezleri ve terk edilmiş müzelerde golf oyna.
 
İnsanlığın çöküşünün hikâyesini Dünya'ya son bir oyun için gelmiş olan yalnız golfçünün hikâyesinden detaylar, kaçıp giden insanların hayatlarından küçük bilgiler veren Mars radyosu Radyo Nostalji ve seni uzaktan izleyen ""gizli gözlemci""nin anlatımlarıdan oluşan üç farklı kaynaktan edindiğin bilgilerle öğren.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu spor golf
Spelunker HD Deluxe 6 Ağustos'ta Batıya Geliyor Focus Home Interactive, Dotemu'yu Satın Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız