Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Yönetmeninin Yeni Oyunu Ne Durumda?


    God of War 2'nin yönetmenliğini yapıp, God of War 3'ün de ilk tasarımlarını yaptıktan sonra 2007'de Sony Santa Monica'dan ayrılan Cory Barlog, geçtiğimiz sene içerisinde evine geri dönmüştü. Dönüş haberinin ardından çok fazla haberini alamadığımız Barlog adına yeni açıklamalar ortaya çıktı.
 
    Yeni bir proje üzerinde çalıştığı bilinen Barlog'un bu projesi henüz duyurulmadı. Bunun altında ilginç bir neden yatıyormuş. Bir diğer Santa Monica çalışanı Shane Liesegang'ın Twitter'dan yazdıklarına göre Barlog'un kafasında birden çok proje fikri olduğundan tek bir proje üzerinde ilerlemekte güçlük çekiyor. Liesagang'ın dediklerine göre Barlog bir projenin prototipine başladıktan sonra onu %75 kadar bile geliştirmeyip, diğer proje fikrine geçiyormuş. Bundan dolayı aylardır tecrübeli ismin yeni duyurusunu görememişiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
God of War 3 Sony PS3 Kratos
Rainbow Six Patriots'tan Endişe Verici Söylentiler Get Even'ın Ana Platformu PC
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.2.2014 17:33:41

0
Playstation alma tek sebebim God of War olur sanırım yoksa Xbox alıcağım gibi gözüküyor

karamadam

11.2.2014 00:01:55

0
İlk başta konsol sattırmak için bir GoW 4 duyururlar onun ardından yeni bir efsane olacak bir seriyi çıkartırlar diye düşünüyorum.Yeni IP'ler lazım yeni nesil konsollara ben her ne kadar Sony'e güvensemde Microsoftun çok satılan(exc. yokluğundan dolayı) Halo ve Gears of war serilerine yoğunlaşacaktır.Quantum Break ve Ryse güzel fakat Sony'deki gibi efsane olacak seriler değil.

Tuomir

10.2.2014 23:22:24

+1
Yunan mitolojisinde bulunan tonlarca yaratık ve kahramanı oyuna öyle güzel yedirmişlerdi ki God of War II'yi hepimiz hayranlıkla oynayıp bitirmiştik. Bu işin üzerine herkes Barlog'dan daha fazla şeyler bekliyor haliyle. PS2'den bu yana iki jenerasyon da geçtiğini düşünürsek PS4'ün kalesi niteliğinde bir oyun geliştirmesi gerekiyor Barlog ve Santa Monica'nın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War 3
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız