Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War PC için Geniş Ekran Desteğini Gösteren Ultrawide Adlı Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio, God of War'un (2018) PC versiyonu geniş ekran desteğini gösteren Ultrawide adlı yeni bir fragman yayınladı.
 
Olimpos Tanrılarından aldığı intikamın üzerinden yıllar geçen Kratos, artık İskandinav Tanrılarının ve canavarlarının diyarında sıradan bir insan olarak yaşıyor. Bu sert ve acımasız dünyada hayatta kalabilmek için savaşmak ve oğluna da aynısını öğretmek zorunda. 
 
God of War (2018) şu anda PlayStation 4 için mevcut. PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden 14 Ocak'ta çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu God of War God of War 4 Sony Santa Monica PlayStation 4 Kratos Sony
Dying Light 2: Stay Human için The Reason Adlı Oynanış Fragmanı Yayınlandı Rune Factory 5 için Hikaye Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

15.1.2022 12:34:56

0
Doğru, bu çok mantıklı. Ama ister istemez insanın gözüne takılıyor TP olduğu için sahne ve gösterilecek nesne seçimi olmamış diyebiliriz belki. Ya da o sahneye özel eline bi özen gösterebilirlerdi. Bizi tatmin etmek de zor iş.

Metal-Gear

14.1.2022 17:30:59

+1
Tabi yüzündeki detayların keskinliği ellerindekinden daha yüksek, yüz bölgesi için daha fazla uv map'leme alanı saklandığı için. Bu tip third person karakterlerde önem ve büyüklük seviyesine göre kimi bölgelerin kalitesinden biraz feragat edip, açılan alanı yüz ve vücut bölgesine veriyorlar. Bu yüzden FPS oyunlarında eller ve silahlar, oyunun geri kalanına göre dengesiz bir şekilde çok gerçekçi oluyor.

clebris

14.1.2022 16:40:03

0
Diğer ps oyunları da gelsin. Mesela bi Last of Us şaheserini herkes oynamalı. Umarım Remake pcye de gelir. Konsol fanı olmanın anlamı yok. Fan olanlar zaten genellikle küçük çocuk oluyorlar. God of warı da gears of waru da herkes oynasın. Bize yarayan şeylere karşı çıkmayın.

Babblebabble

14.1.2022 16:32:28

0
02:07. Burada ele bak. Hâlâ özünde grafiksel açıdan çok da kaliteli olmadığını belli ediyor. Kaplamalar özellikle. Bu çok spesifik bir şey gerçi, bu konuda beni tatmin eden 2-3 oyun vardır. Ama onun haricinde de aa eksikliği, partiküllerin zayıflığı konsolda hissediliyordu.

BSC Misafiri

14.1.2022 15:51:43

0
Soni ixkulusivini küreklisini çekip oynayalım bakalım nasılmış
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız