Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Kıdemli Tasarımcısı Microsoft'un Stüdyosu The Initiative'e Katıldı

 
Microsoft'un birinci parti stüdyosu The Initiative bünyesine önemli isimler katmaya devam ediyor.

LinkedIn profilinde belirtilene göre, Chris O'Neill Ocak 2019 itibarıyla The Initiative için çalışmaya başlamış. Chris O'Neill daha öncesinde Santa Monica stüdyosunda ve Kojima Productions Los Angeles ofisinde çalıştı ve Metal Gear Solid Online, God of War III, God of War: Ascension ve God of War oyunlarında tasarımcı rolünü üstlendi.

Geçtiğimiz yıl içinde stüdyoya katılan diğer önemli geliştiriciler:

• Sunset Overdrive Yönetmeni Drew Murray
• Grand Theft Auto V Teknik Yönetmeni Tom Shepherd
• Rise of the Tomb Raider Baş Yapımcısı Brian Westergaard
• Lara Croft and the Guardian of Light Yönetmeni Dan Neuberger
• Tomb Raider Technical Sanat Yönetmeni Joe Stinchcomb
• SpaceX Kıdemli Yazılım Mühendisi Ben Diamand
• Red Dead Redemption Baş Yazarı Christian Cantamessa

Stüdyo ne veya neler üzerinde çalıştığı hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak True Achievements Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Resident Evil 2 Çıkış Fragmanı ve Live-Action Fragman Forager PS4 ve Switch'e de Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-E87629FD5

26.1.2019 21:11:53

0
MS'in yine başarısız olacağı cihazı merakla bekliyorum.

The_Rahip

26.1.2019 20:50:38

0
Başkan bende yeni nesil için yapacakları sunumu çok merak ediyorum. Çok kaliteli ekipleri bünyelerine kattılar, sunumlarında çok bomba duyurular gelebilir. Bunlarla ilgili sıkıntı yok asıl sıkıntı nesil başladıktan sonrası. ;) Bu nesil derslerini almışlar gibi görünüyorlar. Senin ne kadar Ms'i eleştirdiğini bilirim sende benim Xbox'a yakınlığımı bilirsin ama bana bile güven vermiyor işte :)))

İdrak İstimlak

26.1.2019 11:09:55

0
Bu neslin MS a ciddi bir ders olduğunu düşünüyorum. Ben önümüzdeki nesil konsollarin tanıtımında bize neyi göstereceklerini izleyeceğim. Gösterdikleri özellikler zaten onların neler yapmak istediğinin işareti olacak. O yüzden onyargili olmadan beklememiz gerekiyor. Benim. MS u ne kadar eleştirdiğimi iyi bilirsin...

The_Rahip

26.1.2019 05:15:56

+1
Ms yeni nesil için ''oyun'' anlamında baya yatırım yapıyor. Kaliteli ekipleri bünyesine kattı ama yıllardır Xbox'a gönül vermiş biri olarak kesinlikle ve kesinlikle güvenmiyorum. Yeni nesilin ortalarında bir bakmışız '' X,Y ve Z firmaları kapatılıyor yada yollar ayrılıyor'' şeklinde haberler oyun dünyasına düşmeye başlamış. Ms maalesef bünyesindeki oyun firmalarını iyi öldürüyor, seri katil gibiler.

Kasatka

24.1.2019 23:27:12

+1
Biri Rise demiş diğeri de onu ciddiye alip karsilik vermiş ortaya bolca bilgi içeren !!! seviyeli !! bir tartisma cikmis !! MS den medet umak, yeni nesilde bir seyleri degistirecegini zannetmek ???? Bir yorumumda da demiştim. SOny dese ki AL sana SANTA MONICA yada ND. Yalniz calisanlar hic bir sekilde kendi fikrini kendi dusuncelerini söylemeyecek sen ne dersen oyunu yapip o doğrultuda oyun cikaracaklar dese ortaya ms kontrolünde koca bi BOK cikar. Ferrari ye binmekle iyi sofor olunmaz. EN kotu arabadan iyi soforun elinde en iyi arabadan daha iyi verim alionir. Tekrar ediyorum bu saatten sonra APPLE girse konsol isine sony karsisinda (sony buyuk bir aptallık yapmadigi surece) tutunamaz. Sonucta 22 yildir bir fiil bu sektöre yatirim yapan bir firma var. Su an da en iyi studiolar sony de ve oda yetmez firmalar yapacaklari islerde olabildiğince ozgur birakilip sIKbogaz edilmeden yönetiliyorlar. RARE yi biliyorsunuz akıbetini de gordunuz. Nintendo ile calisirken adamlar oyun sektörüne yon verebilecek kalitede oyun yaparken MS nin satin alinmasi ile KINECT oyunu yaptirilip cogu kişi studiodan kacirtirilip sonuç olarak da bi naneye benzemeyen SOT ile sivattilar. yakinda kepenkleri de indirtirse hic sasirmam.

BSC Misafiri

24.1.2019 21:55:45

+1
Açıkçası hem ps4 te hem de xbox one x te oyunlar mükemmel gözüküyor ama üstteki arkadaşa katılıyorum. Ps4 te aa bu ne böyle be dediğim sadece 3 oyun vardı. The order 1886, driveclub(özellikle yağmurda) ve arkadaşında bahsettiği horizon zero dawn. Onun dışında diğer oyunların görsel kalitesi yüksek olsada saydığım oyunlar gibi ağzımı açık bıraktırmadı. Xbox cephesinde ise halo guardians(ışıl ışıl patlamalar) gears of war4 forza horizon 4 ve motorsport(su birikintilerinde oluşan yansımalar, çöl tepeleri falan), quantum break mükemmel görünen oyunlar. Ha birde grafik demosu olan ryse var.

Guest-AEF248198

24.1.2019 19:59:38

+1
Sıkıntı şu ki sizin attığınız görüntülerle oyunlar arasında fark var. Ben Ps4'ün başına oturduğum zaman off bu ne grafik diyemiyorum çok abartıyorsunuz, Uncharted 4'de dahil Gow'da dahil. Ryse 2014 yapımı olmasına rağmen onun grafiklerine yaklaşabilen bir Ps4 oyunu bir tek Horizon'ı gördüm. 2007 yılında yapılan ilk Crysis oyunu bile halen daha günümüzün bir çok iyi olarak gösterilen oyunlarından daha iyi grafiklere sahip. Bu konuyu burada kapatıyorum bir daha tartışmayacağım, bu arada bu demek değil ki Xbox One X'deki oyunların grafiklerini de beğeniyorum. Gears of War 4'ü de beğenmiyorum en çok hayal kırıklığını da Halo 5 Guardians'da yaşadım gerçekten grafik olarak kötüydü.

Metal-Gear

24.1.2019 18:50:11

0
Ryse'ın grafikleri de çok güzel, ancak özellikle doğal ortamlarda bir Uncharted 4 kesinlikle değil. Zaten bir önceki mesajımda da paylaştım, bu nesilde bu grafiklerin aman aman olmaması imkansız açıkçası, daha nasıl olması lazım bilmiyorum. Last of Us bir PS3 oyunudur, Ryse kadar iyi grafikleri tabii ki yok olması mümkün değil. Last of Us 2'yi kastediyorsan o henüz çıkmadı, gösterilen video ise CGI kalitesine yakındı görsel açıdan. Son sürümde ne olacağını bilmiyoruz. Last of Us şu an burada bir karşılaştırma ürünü olamaz sanırım. Ryse veya başka oyunlara karşı Horizon, God of War gibi oyunlardan sahneler getirirsem fark daha da açılacaktır. Ryse'daki özellikle oyun içi karakter tasarımı (grafiksel gerçekçilik bazında) God of War'ı örneğin karşılaştırırsam arada muazzam bir fark var. Yukarıda paylaşmışsın örneğin. God of War'da CGI sahne diye bir şey yok, ara video sahnesi diye de bir şey yok çünkü oyun baştan sona tek plan, kamera kapanmadan videolara giriyor ve tekrar oyuna bağlanıyor. O yüzden yukarıda gördüğün Kratos, direkman oyunun başından sonuna kadar karşımızda olan Kratos'un grafiksel hali. Bu ayarda bir Xbox karakteri gösteremezsin örneğin. Diyorum işte, farklı grafik kütüphanelerinden faydalanılıyor PS4 ortamında. Shader Mühendisi Yibing Jiang, Zbrush Central'de bu konu hakkında konuşuyor teknik detaylarını merak ediyorsan. Benzer bir sunumu Ryse içinde bulabilirsin. Bu arada bu oyunların tümünü oynadım, Uncharted 4'ü de çıplak gözle baştan sona görmeni arzu ederdim, sanıyorum hiçbir PS exc oyunu oynamadın şu ana dek. Sadece youtube videoları, fragmanlar vs. izledin. https://www.youtube.com/watch?v=aHmWZey9r9g

Guest-AEF248198

24.1.2019 18:10:22

+1
İşin teknik konularına karışmıyorum son kullanıcı olarak, ona karışırsak bu muhabbet uzadıkça uzar. Ama eğer ortada grafik karşılaştırılması yapılacaksa Xbox'ın daha çok multiplayer tabanlı oyunlarını ön plana atıp gerçekten iyi grafikleri olan oyunlarını hiç konuşmamalarında sıkıntı var. Uncharted 4'de aman aman abartılan bir grafikte yok, Last of Us için de aynı şekilde. Madem ki araba yarışlarıyla tps oyunları teknik açıdan grafiksel olarak karışılaştırılmaz o zaman bizde Ryse ile Uncharted 4'ü karşılaştıralım. İlk çıkan Xbox One'ın güç olarak Ps4'den daha güçsüz olduğunu da ekleyelim.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Celonfix

24.1.2019 18:02:08

0
İşinize gelen oyundan nasılda örnek vermişsiniz. Onunla kıyaslayacağınıza Horizon 4,Halo,Gears gibi oyunlarla karşılaştırın. Yada exclusive olmayan RDR2yi karşılaştırın,Ps4 Pro'da 1080p çakması blurlu bulanık bir şekilde oynamak Xbox One X'te native 4K net bir şekilde oynamaktan daha iyi sanırım

thanatos13

24.1.2019 17:28:55

0
seneye geri döner

BSC Misafiri

24.1.2019 11:59:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: Celonfix Grafik konusunda ps4 cephesi dahamı önde . Ps4 Pro'ya çıkan oyunlar genelde 2K çözünürlükte ve daha düşük detay seviyesine sahip. 2K'dan 4K'ya upscale ediliyor oyunların yarısından fazlası. Xbox One X'te ise büyük çoğunlukla 4K veya 4K'ya yakın 3200x1800 gibi çözünürlükte çıkıyor oyunlar.
Çözünürlük grafik değildir EE güzel kardeşim..Zaten yazdığım yorumun sonunu okusaydın anlardın..O zaman ben sana Bir çizgi filimi 4K verim uff grafikleremi bak diyeceksin..Göreceğin şey daha keskin bir görüntü olacak..

İdrak İstimlak

24.1.2019 09:40:38

+4
MS un bu yaptığı son hamleler bence doğru ve güzel hamleler. Peşin fikirli olup, ortaya kötü işler çıkacağını düşünmek doğru değil. Bence bekleyip, sonucunu görmek gerekiyor. Yalnız birileri Forza serisinin grafiklerini aşırı övmüş ama iş öyle değil. Örneğin FM7 ile GTS karşılaştırması arada GTS lehine ne kadar fark olduğunu ortaya koyan bir DF incelemesi var, isteyen oradan baksın, işkembe-ı kübradan atmasın...

dark dragon

24.1.2019 09:22:09

0
Güzel bir oyun yapsınlar da oynayalım, Microsoft’a pek güven olmaz gene multi odaklı senaryosu basit bir oyun yaptırmaya çalışır. Adamlar oyun değil servis satmaya çalışıyor çünkü olabildiğince multi odaklı, micro ödemeli şeyler çıkıyor ortaya. Bu kafayı bırakmaları lazım.

Metal-Gear

24.1.2019 04:59:39

+6
Bir araba yarışının görsel olarak tek rakibi başka bir araba yarışı olabilir yalnız. Açık dünya olup olmaması türü farklı olanların yanında bir kriter değil, bir araba yarışında, tek bir arabanın sakladığı rigging, script tabanı, animasyon bilgileri ile, third person herhangi bir oyundaki karakterlerinki aynı değil. Görsel efektler ve yapılabilecek işler sayısı da aynı değil. Bütün araba yarışları fotorealistik görünüyor zaten. Forza eğer PS4'e de çıksa grafikleri yine aynı olurdu çözünürlük haricinde. Gran Turismo Sports oyununda da bu gerçek mi diyebileceğiniz yerler var örneğin, onda da araçlar özellikle fotorealistik kalitedeydi. Çünkü o araba yarışı, diğer tür oyunlar kadar sistemi yoracak bir şey yok. Ben çeşitli ülkelerdeki oyun geliştiren gruplardan tasarım işi alıyorum Artstation üzerinden. Yeni nesil standartları karşılayan, shader programlamaları da dahil yapıp teslim ettiğim araba modelleri de oldu, karakter veya ortam modelleri de oldu, silah tasarımları da oldu. Araba işi geldiği zaman görsel kıstaslarım daha geniş oluyor. O yüzden bana daha geniş bir low - med poly aralığı veriyorlar, daha geniş çözünürlük aralıklarına sahip texture kıstasları veriyorlar, daha karmaşık shader programlamaları yapabileceğime dair izin veriyorlar. Çünkü yaptığım işi teslim ettiğimde, bu iş araçları rigleyen ve scriptleyen, diğer düzenlemeleri yapan, üzerlerine görsel efektleri kurgulayan ekiplere gittiği zaman geniş yeteneklere sahip bir karakter kadar üzerinde çalışması gereken iş yükü olmuyor. Diğer tarz oyunlarda ise bu kıstaslarım daha dar oluyor. Bu da doğrudan sistem performansını etkileyen bir durum. Kullanılan oyun motoruna göre de kıstaslar değişebiliyor. Portfolio'm üzerinden inceleyebilirsin istersen 3A oyun geliştirme ile olan alakamı: https://www.artstation.com/evren01 Bu bahsettiğim şey görsel efektler içinde geçerli, bir araba yarışı oyunundaki görsel efekt sayısı ile bir third person action oyunundaki aynı değil ki. Üzerinde çalıştığımız yüzlerce değişken var, hatta binlerce. ========================== ========================== PC - Xbox cephesinin en iyi grafikli oyunlarından biri olan Gears of War 4'ü baz alır, bunu Uncharted 4 ile, God of War ile ya da diğer ps exc oyunları ile karşılaştırırsın örneğin. Ben UC4 - GEOW4 olarak bir kaç örnek resim atayım. Her ikisi de oyun içinden alınmış yüksek çözünürlüklü ekran resimleri, üstteki 4'lü UC4, alttaki 4'lü GEOW 4: ====== Burada görülüyor ki third person oyunlarda aşağı yukarı benzer görseller verebiliyor her iki konsolda. Ancak PS4 exc oyunları bu konuda 1 tık yukarıda görünüyor. UC4'ten sonra çıkan oyunlarda bu durum daha iyi yerlere taşındı, çok fazla oyun gelmese de açık dünya - third person olarak Spider Man'i baz alabilirsin mesela, Horizon Zero dediğin gibi çok yol katetti açık dünya olmasına rağmen harika grafikleri vardı, aynı tarza sahip olupta yanına yaklaşabilecek pek fazla oyun yoktur grafiksel anlamda. God of War zaten özellikle çevre dizaynında fotorealistik görsellere sahip çoğu yerde. Bunları alıp GEOW 4 ile karşılaştırsam ortaya daha açık ara bir fark çıkar yani. GEOW 4'ü baz aldım çünkü bence Xbox'ın en iyi grafikli oyunlarındandır. Olay kaç pixelde kaç'a upscale edildiği değil, temel çözünürlük zaten 2K olduktan sonra iş Shader programlamaya ve optimizasyona bakar. Bu tekniklerde PS4 konsollar arasında daha üstün bir platform, exclusive oyunlarda daha farklı bir grafik kütüphanesinden faydalanılıyor, sadece DX Shader üzerinden gitmek zorunda değiller. Bu geliştiricilerin çalışma prensibi ile alakalı sistemlerin gücünden ziyade. Sistem gücünün farkını ise, iki platformada çıkan konsol exc oyunlarda görüyoruz. Red Dead 2 mesela, Xbox One'da tartışılmaz daha güzel görünüyor. Başka da verebileceğim pek fazla bir örnek yok. Zaten tüm konsollar amd'nin dandik konsol mimarileri üzerine kurulu, başarılan işlere bakıldığında PS4 exc oyunlarının grafiksel başarısı neyin taraftarı olursanız olun takdir edilesidir. Onun haricinde, hikaye, güzel bir oyun olma, oynaması zevkli bir oyun olması gibi kriterlerde yorumlarınıza bir şey demiyorum. Çünkü herkes bir şeyin fanı olduğundan o konuda internet ortamında laf anlatılabilecek bir insan evladı çıkacağını sanmıyorum. Ama teknik işler zevk işi değildir, sabittir, o yüzden bunun üzerinde konuşmak daha mantıklı geldi bana siz konusunu açtığınız için.

Berkayselcuk

24.1.2019 03:46:23

0
Rockstar in kole gibi calistirdigi elemanlarina yaptirdigi rdr2 yi agzi acik oynayan tayfa simdi gelmis "ms karismasa da guzel oyun yapilsa" diyor. Alayiniz gider battlefield oynar fifa oynar nba 2k oynar ama lafa gelince yapimciya karisilmasin der. Kalipyargilarla dusunmeyi birakin. Bi oyunun goty olabilmesi icin cok fazla degisken var.

Thejoker58906

24.1.2019 03:19:38

+1
İstediği kadar bunları alsın ama önce ilk iş olarak xbox ın bir konsol olduğunu hatırlaması gerek PC ye döndü la konsol klavye bile geldi oyunlar sadece ve sadece Xbox da olmalı başka yerede çıkar ise ne anladım ben bu işten

Guest-AEF248198

24.1.2019 02:12:13

+1
Niye öyle oyunlardan örnek veriyorsun? Mesela Forza Horizon 4 senin o oynadığın oyunlardan daha iyi grafiklere sahip, hatta bazı yerlerde "oha bu gerçek mi falan" diyorsun birde bu oyun açık dünya. Ghost of Tsushima gösterdiler onun o grafiklerle gelmesini mümkün görmüyorum, bir tek Horizon Zero grafik konusunda iyi gözüküyor, onda da öyle grafik yapabilmek için baya uğraşmışlar çünkü makinenin kapasitesi belli.

Watton1

24.1.2019 01:27:23

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Celonfix Grafik konusunda ps4 cephesi dahamı önde <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/muha.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/muha.gif" align="middle" border="0" alt="">. Ps4 Pro'ya çıkan oyunlar genelde 2K çözünürlükte ve daha düşük detay seviyesine sahip. 2K'dan 4K'ya upscale ediliyor oyunların yarısından fazlası. Xbox One X'te ise büyük çoğunlukla 4K veya 4K'ya yakın 3200x1800 gibi çözünürlükte çıkıyor oyunlar.
State of decay gibi bir yeni nesil grafik şaheseri varken god of war'ane horizon'a ne ghost of tsushima ne death stranding ne 2k felan zaten birader sen 2k'yı öyle bir anlatmışsın okuyan sanacak her ps4 oyunu 640x480 çıkıyor manyak la bunlar :D

Watton1

24.1.2019 01:24:39

+1
Kıdemli tasarımcı ne be asker rütbesi gibi :D 5-6 nöbetini kidemli kodçu chris devralsın.

Guest-AEF248198

24.1.2019 00:53:18

0
Umarım hikayenin yanı sıra sağlam rekabetçi güzel multiplayer'da eklemeyi unutmazlar. Şişirilen, abartılan, bir sürü klişelerle bezenmiş "exc" oyun gördükten sonra bu ekipten daha iyi şeyler bekliyoruz.

Gunpower-storm

24.1.2019 00:33:59

+2
Malesef her şey çözünürlük değil. Detroitin mesela genel tasarım grafiğinin süper olması.

Celonfix

24.1.2019 00:02:01

+2
Grafik konusunda ps4 cephesi dahamı önde . Ps4 Pro'ya çıkan oyunlar genelde 2K çözünürlükte ve daha düşük detay seviyesine sahip. 2K'dan 4K'ya upscale ediliyor oyunların yarısından fazlası. Xbox One X'te ise büyük çoğunlukla 4K veya 4K'ya yakın 3200x1800 gibi çözünürlükte çıkıyor oyunlar.

BSC Misafiri

23.1.2019 23:12:52

0
Hadi abi kullanın artık şu one x'in gücünü. Ps4 tarafında hala daha iyi grafiklere sahip özel oyunlar var bence ve dahada yükselerek geliyorlar.. Ki gerçi oyunlar temel konsollara göre yapılıyor doğru, O konuda ps4 cephesi daha önde..Ara nesil konsollarada çözünürlük yükseltilmesi yapılarak iteleniyor.

Philipp_Plein

23.1.2019 23:02:26

0
Microsoft yapıyorsa GOTY adayı olur buyuk ihtimal çünkü ekip çok sağlam.

BSC Misafiri

23.1.2019 22:44:37

0
Microsoft karışmasa da bari adamlar hikaye temelli sağlam oyunlar yapabilse ps4 özel oyunları gibi. Microsoft habire ABD oyuncu kitlesine göre online-rekabete dayalı oyunlar yaptırtıyor. Veya saçma bir şekilde yönetiyor. Umarım ders almışlardır.

BSC Misafiri

23.1.2019 22:40:24

0
pek umudum yok grafik olarak belki çoşarlar ama psnin ex oyunların senaryosu oynalışı bakımından kaliteli olurmu umut yok gerci 3 yıl sonra 12 dolar olacak olan ülkede konsol mu konuşuruz :S

Cityzens

23.1.2019 22:36:44

0
Guzel oyunlar gelecektir ana yine microsoft pc yi birakmaz gelecek nesil cunku adamlarin kafasi Bu yonde calismiyor.Konsol onlar icin pc.

mehmetalpertr

23.1.2019 22:29:24

0
hadi hayırlısı.. güzel oyunlar çıkar inşallah.

Fearless_tr

23.1.2019 21:58:09

0
Microsoft yapim sürecine iyi yatirim yaparsa epic oyunlar gelebilir buda rekabeti arttirir bizde oyuna doyariz :)))

kataaay

23.1.2019 21:47:43

0
Bütçe konusunda arkalarında microsoft olduğu için sıkıntıları yok. Burada önemli olan microsoft'un stüdyoya gereksiz yere karışmayıp kendi işini yapmasına izin vermesi. Eğer bu stüdyo, ninja theory ve obsidian'a gereken imkan, süre ve özgürlük verilirse gelecek nesil daha çekişmeli geçecektir.

Persona_Non_Grata

23.1.2019 21:36:41

+2
çocuk gibi oyuncuyum diye gezmiyorum sagda solda merak etme

Rcp272

23.1.2019 21:29:06

+8
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata Microzorttan bi halt çıkmaz. İsterse başına Cory Barlog u getirsinler, cenabet bir firma Microzort. Yakında kepenkleri kapatır bu firmanın <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" alt="" border="0" align="middle">
Bu nasıl bir fanlıktır ya.İnsan rekabet ister ki sektör gelişsin ivme kazansın ama sen farklısın konsol yöneticileri bile TGA da çıkıp konuştular birlikte gerçi senin önüne Sony boş ekran koysa izlersin bu kafayla oyuncuyum diye gezme sağda solda.

Manhunt Three

23.1.2019 21:14:43

0
Eğer geliştiricilere rahat ve iyi bir geliştirme süreci verirler ise çok başarılı yapımlar gelecektir.

Megathrone26

23.1.2019 20:58:53

+2
isimler güzel ama ortaya çıkacak ürünü görmek lazım. Başında microsoft olunca pek bi umudum olmuyor. Yanılmayı o kadar isterim ki anlatamam. Dumur et beni Microsoft hadi bekliyorum :D

haktan24

23.1.2019 20:56:11

+5
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Bu sessizliğin altından bakalım neler çıkacak!?
inşallah düzgün birşeyler cıkar ps4 sahibiyim xbox kanadında artık uçusa geçmeleri lazım tek forza ile olacak iş degil rekabet şart

Guest-AEF248198

23.1.2019 20:46:36

0
Bu sessizliğin altından bakalım neler çıkacak!?

BSC Misafiri

23.1.2019 20:40:31

+1
Takım Barcelona gibi olmuş

Rcp272

23.1.2019 20:31:56

+2
Yıldızlar karması giibi Maşallah.Çok iyi yapımlar gelecektir.Doğru yoldasın MC.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız