Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"God of War III'ün Hedefi Killzone 2 Kalitesi"

God of War III'ün Playstation 3 satışlarınada hatırı sayılır bir katkıda bulunacağı su götürmez bir gerçek.
     Yılın en önemli yapımlarından birisi daha çok yakında bizlerle birlikte olacak. Son dönemde kendine has oyunlarıyla yıldızı parlayan Playstation 3 konsolunun belki de en önemli oyunu God of War III meraklı fanlarıyla buluşmasını önümüzdeki ay nihayet gerçekleştirmek üzere.
 
     Konsola özel oyunların grafiksel başarılarıyla ön plana çıktığı platformda God of War III'ün görsel kalitesinin ne denli başarılı olacağını az çok tahmin edebiliyoruz. Görsel detaylar hakkında resmi Playstation dergisine konuşan Asmussen; Uncharted 2 ve Killzone 2'nin oyunlarda grafik kalitesini yükselten yapımlar olduğunu ve ekibinin bu oyunlardan aldıkları gazla God of War III için en iyisini yapmaya çalıştıklarını açıkladı;
 
 
 "Geçtiğimiz E3'e kadar God of War III'ün nasıl bir görsel performans sergileyeceği konusunda sanırım hepimiz korkmuştuk. Geçtiğimiz mart ayında yaptığımız basın konferansı sonrasında kendimizi epey rahat hissettik. Ancak daha sonra Uncharted 2 ve Killzone 2 gibi oyun dünyasında grafik kalitesinin çıtasını yükselten oyunlar gördük. Bizimde böyle birşey yapmamız gerekiyordu. Farklı oyunlar ancak insanlar aynı olarak grafik kalitesinden bahsedeceklerdi. Şu anda bulunduğumuz noktadan oldukça mutluyuz."
 
 
     Kratos'un bu son macerasında biz en az grafikler kadar sürükleyici bir hikaye, içine çeken müzikler ve rahat bir kontrol sistemi bekliyoruz.
 
Kaynak

 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak God of War 3 Sony PS3 Kratos killzone 2 uncharted 2 grafik görsellik
Warhammer 40K: Space Marine'den İlk Görüntüler Batman: Arkham Asylum'da %75 İndirim

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War 3
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız