Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GoW Multiplayer'ı GoW 3'ün Ardından Düşünülmüş


     Çıkışına bir hayli az zaman kalan God of War: Ascension'ın multiplayer'ı adına geliştirici ekip Santa Monica'dan Jason McDonald bir açıklama yaptı. 
 
     McDonald'ın söylediklerine göre, stüdyo olarak God of War 3'ün bitiminin ardından PSN ve multiplayer konularında genel testler yapmışlar ve bu tür oldukça eğlenceli bulunmuş. Bu projenin son hali ise God of War: Ascension'da karşımıza çıkacak olan modlar. İşte o açıklama:
 
"God of War 3'ün bitmesiyle, stüdyo olarak PSN ve multiplayer konularında genel testler yaptık. Oyuncular birbirleriyle dövüşüyorlardı ve bu çok eğlenceli gözüküyordu. Biz bunu çok eğlenceli bulduk ve insanların birbirleriyle dövüşürken eğleneceklerini düşündük."
 
"Buna baktık ve düşündük, 'eğer insanlar bu şekilde eğlenebiliyorlarsa, yapmamız gereken tek şey bunları birleştirmek' dedik ve bu şeyi neden God of War'a koymuyorduk ki?"

Bu haberin bağlantısı
URL
God of War Sony PS3 Kratos God of War 4 Santa Monica Studios multiplayer
Halo 4: Forward Unto Dawn'ın Kutulusu Ön Siparişte 2K: Bioshock: Infinite Uzun Yıllar Konuşulacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Recharged

12.3.2013 16:45:42

0
Oyuna ön sipariş vermemde ki en büyük etkenlerden ilki Türkçe olmasından ziyade online modlara sahip olmasıydı ki ön siparişle gelecek olan özel karakterlerde cabası.Mantıklı bir atılım yaptıklarını,bundan sonra çıkacak olan oyunlarında da bunu sürdüreceklerini düşünüyorum.Normal şartlarda oyunu bir kaç kez bitirip satardık ama artık oda bu online moda olan bağımlılığımız yüzünden pekte mümkün olmayacak gibi.

rambocuk

12.3.2013 01:15:47

0
çok iyi oldu ben betasını çok beğendim ilk defa fifadan sonra bi oyunu uzun soluklu multi oynama hevesim var

BSC Misafiri

12.3.2013 00:21:26

+1
god of war 3 hala en iyi god of war bence.

stun

11.3.2013 23:02:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: ValiantLion

aynen çok güzeldi sp yeterince tatmin etti beni sonu da çok güzeldi
mp da bir okadar harika.. betasını 1 ay oynadım.. ama daha oyun yasal olarak çıkmadı kodları giremıyorum 12 sinden sonra girerim inş... girebilen varsa pm atarsa iyi olur

ValiantLion

11.3.2013 22:31:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun oyunu bitirdim.... hiçte mp single ı etkılememiş 10 numara olmuş...bence goty ama puanları çok düşük...tomb raider şuan en büyük aday ama önumuzde.. bioshock-gta-ac var
aynen çok güzeldi sp yeterince tatmin etti beni sonu da çok güzeldi

BSC Misafiri

11.3.2013 22:08:42

0
Su resim bile herseyi özetliyor bee cook özledik krattoossss cik arttiikkkkk

stun

11.3.2013 21:53:31

0
oyunu bitirdim.... hiçte mp single ı etkılememiş 10 numara olmuş...bence goty ama puanları çok düşük...tomb raider şuan en büyük aday ama önumuzde.. bioshock-gta-ac var

Alpins951

11.3.2013 20:28:34

+1
Bende adamlara hak veriyorum şimdi herkes diyecekki GoW'da paraya bakmaya başladı da,yok efendim artık hep multiplayer odaklı olucakta bilmem ne.Arkadaşlar GoW her zaman senaryosuyla ve oynanabilirliğiyle gönüllerde taht kurmuştur.Adamlarda ekstra bir şeyler yapalım demişler,kötü de etmemişler.Senaryoyu birden çok kez bitirip sıkılanlara,ilaç gibi birebir...

Trust Me

11.3.2013 20:23:24

+1
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War Ascension
+ TAKİBE
AL
94 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız