Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GoW: Ghost of Sparta'nın Demosu Bugün US PSN'de


 
     Kratos'u özleyen var mı? Mart ayında çıkan üçüncü oyunu ile Kratos ana hikayesine mükemmel bir nokta koymuştu. God of War 3'ün hemen sonrasında ise hikayenin öncesini anlatan Ghost of Sparta'nın duyurusu ile karşılaşmıştık.
 
     Bugün yapılan açıklama ile God of War: Ghost of Sparta'nın demosunun bugün çıkacağı belirtildi. PSN'de bugün içerisinde yayınlanacak olan bu demoyu ise sadece Amerikan hesaplı PSN kullanıcıları deneyebilecek. Avrupa PSN için henüz bu konuda bir açıklama yapılmış değil. buna rağmen haftalık güncelleme ile birlikte yarın yayınlanabileceği tahmin ediliyor.
 
     Oyunun demosu iki hafta önce PS Plus kullanıcılarının beğenisine sunulmuştu. God of War : Ghost of Sparta, 2 Kasım'da Amerika çıkışını gerçekleştirecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak God of War God of War : Ghost of Sparta PSP Sony Kratos
Sonic the Hedgehog 4, 13 Ekim'de Xbox Live'da 5. Nesil Pokémon'a 1. Nesil'den Referans (?)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.10.2010 11:34:59

0
adamın yapcak bişeyi var :D athena dan öcünü almak çünkü athena oyunun sonunda bize yamuk yaptı cehenneme inip athenayla savaşabiliriz :D

BSC Misafiri

30.9.2010 17:37:39

0
Demo Tr Psn ve EUR psn de yayınlanmıştır

SowaLReaWeRR

29.9.2010 19:13:19

0
Devoin Aynn Arkadaşm Katılıyorum Kratos Belki Kurtulabilir Hem Kratos'ta Icarusun Kanatları Vardı Uçsun İşte xD Ama adamın Yapçak Birşeyi Kalmadı Mısır Tanrılarını Temizlese Bari Firevun Falan .....

S A M C R O

29.9.2010 14:31:00

0
oh be sonunda demosu geldi henmen indireyim :)

d3l1kanli

28.9.2010 16:02:36

0
Hikaye bitti ama evet yani bir oyuna açık kapı bıraktılar.İnşallah yeni oyun olur ama Kratos etrafi temizlediği için intikam falan kalmadı. :)

Devoin

28.9.2010 14:30:32

0
Ana hikayeye bir nokta koyulmuştu ama sonunda cesedi yoktu ortalıkda,sanki ucuruma doğru sürüklenmişti :) Belki birileri ucurumun aşağasında bulabilir kratos'u :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War: Ghost of Sparta
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız