Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GoW: Ghost of Sparta'da Mini Seks Oyunu Olacak


 
     Kratos'un hikayesi geçtiğimiz Mart ayında çıkan serinin üçüncü oyunu ile sona erdi. Buna rağmen God of War serisi tabi ki sona ermedi. Geçmişe dönük hikayeler ile devam ediyor. PSP'ye gelecek olan yeni God of War oyunu Ghost of Sparta'nın yeni haberi ise ESRB derecelendirmesi sonucu ortaya çıktı.
 
     Bildiğiniz gibi God of War serisinin vazgeçilmez unsurlarından birisi de minik seks oyunları. Her oyununda benzer bir mini oyunu barındıran serinin yeni oyunu Ghost of Sparta'da da benzer bir mini oyun yer alacak. Oyunun bir çok kanlı ve oynanış dinamiklerinin açıklandığı ESRB derecelendirmesinde bu mini oyundan da bahsedilmiş. Raporda oyuncunun bir yatak odasında çıplak kadınlar ile karşılaştığı ve diğer oyunlardakine benzer bir mini oyunun bulunduğunu raporlamış. Yani gene kamera kayacak ve iniltiler eşliğinde meşhur tuş basma oyunumuzu oynayacağız. 
 
     God of War: Ghost of Sparta için ayrıca yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı. Bu yeni oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak God of War God of War : Ghost of Sparta PSP Sony Kratos
Kinect'in Yeni Sürprizleri TGS'de Mario'nun 25.Yılına Özel Paket
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SowaLReaWeRR

13.9.2010 22:43:07

0
Video Spr De Üsteki Resim Pöff :S Berbat

Rich Duck

13.9.2010 19:08:59

0
Ben de video'da o sahne var diye bakıyordum Sonra yukardaki yazıyı okudum.

BlackBeasT

13.9.2010 18:52:35

0
PSGroove coming soon for all PS3 FW Versions (debug/retail (pre v3.42)) RichDevX has just announced over on his twitter account that he has been successful in executing lv2 privileged code on a ps3 debugging station. What that means is that he will be able to port psgroove to any PS3 FW versions that are pre 3.42. So pretty soon you wont have to update your PS3'S to version 3.41 to be able to run the exploit. PSX-SCENE user dimmudroid has announced a project that will allow PSP games to be played on PS3. Play PS3 Backup Games from a DVD-R! Jamal94 one of our new PSX-SCENE members, after experimenting with his PS3 and new jailbreak device, has found out that once you backup your original PS3 game via the "backup manager" to an USB HDD, and then transfer the game to your PC, and burn it onto a normal DVD-R disc (if the game is small enough!), you can then insert it back into your jailbroken PS3 and play it.

Opricnik

13.9.2010 13:21:57

0
3.42 ile kapatıldı oynamayazsın psp

WarrChief

13.9.2010 12:08:43

0
gzl sevindimm:) ps3 kırıldığında psp oyunlarınıda oynucağımıza göre bunuda oynarız
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War: Ghost of Sparta
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız