Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gizlilik Platform Oyunu Ereban: Shadow Legacy Duyuruldu

 
 
Yayıncı Raw Fury ve geliştirici Baby Robot Games, Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam) için gizlilik tabanlı platform oyunu Ereban: Shadow Legacy'yi duyurdu. Oyun 2023'te piyasaya sürülecek. Ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
Shadow Merge (Gölgelerle Birleş) becerisiyle eşi benzeri görülmemiş bir gizlilik ve gölge kombinasyonunu deneyimle. Gölgelere dalıp içlerinde özgürce hareket ederek duvarlara tırman, ulaşılamayan yerlere ulaş, gizlenip pusu kur ya da görünmeden ilerle.

Ölümcül olan ya da olmayan daha fazla gölge gücü öğrenmek için yankıları yut, ileri teknoloji cihazlar üret ve tüm bunları Helios saflarına sızıp ne gizlediklerini araştırmak için çevikliğinle birleştir.
 
Ereban'ların son üyesi olarak halkının başına gelenleri ve kendi kimliğini açığa çıkar. Terk edilmiş şehirlerin harabelerinden geç, antik tapınakların içine kazınmış bilim kurgu tesislerine sız ve unutulmuş ırkının kalıntılarını keşfet. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu gizem macera platform Ereban: Shadow Legacy
Grounded Eylül'de Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ravenlok Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız