Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Giancarlo Esposito, "Gideon" Rolüne Çalışırken Darth Vader'dan İlham Almış

 
Disney'in Disney+ için yayınladığı The Mandalorian dizisi, hem serinin hayranları tarafından sevilmiş hem de son zamanlardaki en iyi Star Wars yapımlarından olduğu için hayranların Star Wars özlemini gidermişti.
 
Serinin son bölümlerinde görülen Moff Gideon karakteri de hem sezonun son kısmını güzelleştirmişti hem de ikinci sezon için bizleri heyecanlandırmıştı. Haberin buradan sonraki kısmı ilk sezon için spoiler içeriyor. 
 
Moff Gideon karakterini canlandıran Giancarlo Esposito, karakter üzerinde çalışırken Darth Vader'dan ilham aldığını söyledi. Giancarlo Esposito, başlangıçta yapım hakkında bilgi eksiği olduğu için rolü kabul etmekte çekinmiş. 
 
Moff Gideon, her ne kadar dizi için önemli bir rolü varmış gibi dursa da şu an için çok fazla etkisini göremedik. Sadece son sahnede elinde Darksaber'ı gördük ve bu konu da ikinci sezon için beni oldukça heyecanlandıran bir nokta.
 
Dizinin ikinci sezonu bu yılın sonlarında yine Disney+ üzerinden yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney
Soulcalibur VI DLC Karakteri Haohmaru 31 Mart'ta Dövüşe Katılıyor CD Projekt RED Corona Virüsüyle Mücadele için 950 Bin Dolar Bağışta Bulundu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız