Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostwire: Tokyo'da Köpek Sevebileceksiniz

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştiriçi Tango GameWorks, Ghostwire: Tokyo'da karşınıza çıkan her köpeği sevebileceğinizi duyurdu.  
 
"Bazen tek ihtiyacınız olan, tüm bu hayalet avlama işlerine biraz ara verip şirin bir köpeğin yanaklarını mıncırmak olur. Ghostwire: Tokyo'da elinizle tüylerinin içine iyice girip o minik tatlı suratı kaşıyabilirsiniz. O pofuduk kulakları okşayabilirsiniz. Ona harika bir çocuk olduğunu söyleyebilirsiniz. Bunu hak etti."
 
Oyun hakkında:
 

Şehirde dehşet verici bir olay gerçekleşti ve nüfusun %99'u ortadan kayboldu. Sebebi belli olmayan bu olaydan sonra karanlık, kötücül bir grup şehirde cirit atmaya başladı ve şehrin sessiz sokaklarında niyeti bilinmeyen ruhlar gezinmeye başladı. Gizemli ama çok kuvvetli doğaüstü güçlerle bu ruhları dünyadan göndermek, kaybolma olayının ardındaki gizemi çözmek ve Tokyo'yu kurtarmak senin ellerinde.
 
Tango Gameworks, PlayStation 5'in gücünü ve hızını kullanarak Tokyo'nun daha önce görülmemiş türden, son derece güzel ve doğaüstü öğelerle dolu bir versiyonunu inşa etti. Üstelik gelişmiş 3D uzamsal seslendirme ve DualSense Kablosuz Kontrol Cihazı sayesinde, tüm yetenek ve karakter eylemleri için daha önce benzeri görülmemiş dokunmatik geribildirim özellikleri, oyuncuları her köşesinde tehlikeler barındıran tekinsiz şehrin tam anlamıyla içine çekiyor. 

 
Daha fazla bilgi için bethesda.net.
 
Ghostwire: Tokyo 2021'de PlayStation 5 ve PC için çıkacak.

QuakeCon at Home etkinliğinde paylaşılan videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
GhostWire: Tokyo Bethesda Softworks The Evil Within geliştiricisi Tango Gameworks aksiyon macera oyunu
Fast & Furious Crossroads Çıkış Fragmanı DOOM Eternal'ın İlk Hikaye DLC'si The Ancient Gods için Teaser Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

oxenn

8.8.2020 17:40:55

0
Allah razı olsun

gamer-x

8.8.2020 00:31:33

+3
Mikami ustaya saygım sonsuz hep yeni şeyler deniyor oyun iyi olur yada kötü olur ama farklı birşey denediği kesin yoksa reçete belli tutan biroyunu devam ettir parana bak ama cesaret isteyen farklı olanı yapabilmek aynısı kojima içinde geçerli death stranding kötü bir oyunmu belki ama hiçbir türe dahil olmayan bir deneyim bence alkışı hakediyorlar saygılar

BSC Misafiri

7.8.2020 23:39:21

0
bu oyuna karşı herkes soğuk davranıyor ama sağlam ters köşe yapacak bence. tasarımlar ve animasyonlar çok güzel gözüküyor

Nightmare_00

7.8.2020 23:33:50

+1
Evil Within 3'ü beklerken çıkan çöpe bak.Bence büyük hayalkırıklığı.

Umit_22

7.8.2020 22:15:58

+4
Resmen büyük bir devrime şahit oluyoruz. Aman allahim inanamıyorum. Böyle bir yenilik daha önce hiç görmedim. Goty geliyor beyler hazırlanın. Fiyatı 799 lira olursa hemen ön sipariş vericem. Bence bu oyun bu fiyattan da fazlasını hak ediyor

Philipp_Plein

7.8.2020 22:06:07

0
Bu kadar itici oyun olamaz. Ne bekliyorduk ne çıktı tam bir hayal kırıklığı.

BSC Misafiri

7.8.2020 21:47:08

+2
oyun dünyasını yerinden oynatacak bir özellik

Hudson51

7.8.2020 21:06:16

0
Bu oyun nedense bana çok hayal kırıklığı gibi geliyor. Mikami var felan diye büyük hype yapmıştım ama Shadow Warrior dan hallice bir şey gösterdiler şimdiye kadar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GhostWire: Tokyo
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız