Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost of Tsushima Benzeri Where Winds Meet Kapalı Betası Başlıyor

 
 
Everstone Games tarafından oyunculara sunulacak olan Where Winds Meet'in ilk kapalı PC betası duyuruldu. Açıklanan detaylara göre 19 Nisan'da beta başlayacak ve bu duyuruyu kutlamak için aşağıda izleyebileceğiniz yeni bir oynanış fragmanı da mevcut durumda.
 
Açık dünya aksiyon macera deneyimi sunacak 
 
 
 
Where Winds Meet, temel olarak aksiyon, macera ve dövüş sanatlarını birbirine harmanlayan bir yapı ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda açık bir dünya yer alıyor ve üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla ilerlemeye çalışıyoruz. Genel olarak oyuncular, fragmanlardan ve ekran görüntülerinden gördükleri kadarıyla bu oyun için Ghost of Tsushima ile Assassin's Creed'in karışımı benzetmesinde bulunuyor.
 
Geliştirici ekip oyunda 600 orijinal antika bileşen ve ilgi çekici bir çevre sistemi bulunduğunu belirtiyor. Oyuncular genel anlamda tüm dünya ile etkileşime girebiliyor ve yaptıkları hamlelerle beraber değişkenlik gösteren unsurlarla karşılaşabiliyor. Aynı zamanda oyuncular burada hayatta kalmaya çalışıyor ve hangi meslekte ilerlemek istiyorlarsa ona göre seçim yapabiliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Where Winds Meet
Horizon Forbidden West'in Son Güncellemesi DLSS Sorunlarını Çözüyor League of Legends 2024 Kış Mevsimi Şampiyonu Papara SuperMassive Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yaratıc1KLAVYE

8.4.2024 20:17:53

0
Abartmıyorum, 10 senedir çoğu oyun birbirinin benzeri zaten. Başlık böyle olmasa da oynanışa bakarak bile çok kolay anlaşılır.

Sarohan

8.4.2024 19:46:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Pc fanboyların bayram ettiği klon oyun
Klon oyun ile bayram falan etmeye gerek yok. Tsushima da geliyor zaten PC'ye.

BSC Misafiri

8.4.2024 11:15:11

0
Pc fanboyların bayram ettiği klon oyun

BSC Misafiri

7.4.2024 19:31:31

0
bu oyundan umutluyum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız