Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost Recon Breakpoint'in Terminator Etkinliği İçin Oynanış Videosu Paylaşıldı

 
Ubisoft'un geçtiğimiz yıl yayınladığı Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint için dün yeni bir etkinlik duyurulmuştu ve bugün etkinlik başladı. Etkinliğin teması: Terminator. 
 
Bu etkinlik tamamen ücretsiz olacak ve bugünden başlayarak 6 Şubata kadar oyuna yeni görevler ekleyecek. İkinci görev 1 Şubat'ta yayınlanacak. Bu görevlerde ise, gelecekten geldiğini iddia eden Rasa Aldwin isimli birisi, Terminator istilası olacağını ve onları alt etmek için yardıma ihtiyacı olduğunu söylüyor. Bunun üzerine siz de bu görevlerde kendisine yardım edecekseniz. Oyuna aynı zamanda Terminator temalı ekipmanlar da eklenecek. Görevlerin sonunda ise ödül olarak etkinliğe özel eşyalar kazanacaksınız.
 
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint'in Terminator etkinliğine dair ilk görevin tüm oynanışını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Videoyu ise IGN yayınladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Ubisoft terminator event etkinlik oynanış gameplay detay
The Witcher Dizisinin İlk Bölümündeki Dövüş Sahnesi Tek Seferde Çekilmiş Warcraft 3 Reforged'un İlk 17 Dakikası Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız