Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GhostWire: Tokyo ve Deathloop'un Öne Çıkan Özellikleri

 
 
GhostWire: Tokyo ve Deathloop'un oyunculara sunmak istediği hikaye ve özellikler aşağıdaki gibidir:
 
GhostWire: Tokyo
 
Hannya, Tokyo'nun üzerine nüfusunun çoğunu yok eden felaket bir sis saldı. Sonrasında, iradesine boyun eğen, tehditkar sadık militanlar grubu olan Suratsızlar’a liderlik ediyor. Gülümseyen vatandaşların bir zamanlar yürüdüğü yerde artık sadece Tango Gameworks'ün yaratabileceği türünün tek örneği yaratıklardan oluşan bir ordu duruyor: Ziyaretçiler.

Japon efsanelerinden, folklorundan ve masallarından ilham alan Ziyaretçiler, Tokyo'da gizlenen çarpıcı, hayal ürünü düşmanlardır. Pek çok karakter, Tango'nun Tokyo'yu daha önce hiç görülmemiş otantik bir oyun dünyası aracılığıyla onurlandırma arzusuna sadık kalan "Kuchisake-onna" gibi ünlü karanlık hikayelerden geliyor.

Ünlü Shibuya Geçidi'nde uyanan Akito, kendisini garip bir ruhun kısmen ele geçirdiğini ve Tokyo'yu istila eden tehlikeli yaratıklarla çevrili olduğunu fark eder. Kız kardeşinin güvenliğini sağlamak için umutsuz olan Akito, Tokyo'nun tehlikeli sokaklarında savaşmak için ruhla ittifak kurmalı ve güçlü yeteneklerde ustalaşmalıdır.
 
PS Store sayfası
 

PlayStation 5 konsolunun gücü ve hızı ile Tokyo, konsolun çarpıcı ışın izleme teknolojisi sayesinde canlı bir şekilde hayat buluyor. Oyuncular sokaklarında yürürken, muhteşem neon ışıklarının yansımaları, dünyanın canlılığının ve güzelliğinin camsı aynaları haline gelen su birikintilerinin üzerine damlar. Ghostwire: Tokyo ayrıca oyuncuları oyuna daldırmak için daha hızlı yükleme süreleri ve oyuncuların Tokyo'nun sokaklarında ve çatılarında dolaşırken hareketlerini somut bir şekilde hissetmelerini sağlayan dokunsal kontroller sunar.

Ghostwire: Tokyo, 2022 Baharında PlayStation 5 ve PC için dünya çapında satışa sunulacak.
 
 
 
Deathloop
 
Bethesda Softworks bugün PlayStation Showcase etkinliğinde, Arkane Lyon'ın heyecanla beklenen birinci şahıs nişancı oyunu DEATHLOOPhikâyesinin derinlerine dalan bir yeni bir fragman yayınladı. DEATHLOOP 14 Eylül 2021'de konsollarda yalnızca PlayStation 5 (PS5) ve PC için çıkıyor.
 
Steam sayfası
 
 
Amnezi mağduru kahramanımız Colt, Blackreef adasından ve Aeon Programı'nın pençelerinden kurtulmanın yollarını arıyor. Rakibi Julianna'nın mermilerinin hedefi olmadan önce, Colt'un bu çıkmazının gizemlerini çözmek oyuncuya düşüyor. 
 
 
 
basın bülteni 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon macera hikaye
Konami'nin Yeni Oyunu Beat Arena, Steam VR'a Çıktı Eternal Fire, IEM Fall 2021 Avrupa Kapalı Elemeleri'nde Mücadele Edecek!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

13.9.2021 22:15:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hudson51 Deathloop en azından ne olduğunu ortaya koydu da Ghostwire'ın ne olacağı hala muamma. Bir tane 10 dk'lık gameplay yayınlamak zor olmamalı Mikami...
Bana da öyle geliyor ki, Ghostwire ya patlayacak ya da süper olacak gibi. Ama birinci ihtimal daha yüksek görünüyor.

Hudson51

12.9.2021 10:29:24

0
Deathloop en azından ne olduğunu ortaya koydu da Ghostwire'ın ne olacağı hala muamma. Bir tane 10 dk'lık gameplay yayınlamak zor olmamalı Mikami...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız