Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Valiant Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici KITE Games, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için 13. Yüzyıl'ın Avrupa ve Orta Doğu'sunda geçen ekip tabanlı gerçek zamanlı strateji oyunu The Valiant'ı duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
13. yüzyıl Ortadoğu ve Avrupa'sında geçen ekip bazlı RTS The Valiant'ta kardeşlik ve intikam dolu bir maceraya çık. Destansı tek oyunculu hikâye modunda çarpışırken ortaçağ şövalyelerini kontrol et. Daha sonra eşli ve rekabetçi çok oyunculu modlarda hünerlerini sergile. 
 
Öne çıkan özellikleri 
 
- İçerisinde hızlı süvarilerden zırhlı kılıç ustalarına kadar birçok birlik türü barındıran ekip bazlı gerçek zamanlı strateji oyunu.

- Her biri birbirinden özel sinematikler, sesli anlatımlı günceler, zorluk seviyeleri ve daha nicesini barındıran 15 nefes kesen tek oyunculu görevde kahraman ve yardımcı birlikler seç.

- Kahramanlara seviye atlatırken seçmek üzere oyunculara eşsiz pasif ve aktif yetenekler sunan her biri 3 farklı yetenek ağacıyla donanmış 5'ten fazla kahraman birliği.
 
- Ve daha fazlası..
 
Steam sayfası
 
 
Sinematik fragman
 
 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji taktik Valiant
Final Fantasy XV Satışları 10 Milyonu Aştı Aksiyon Macera Oyunu Miasma Chronicles Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.5.2022 11:35:54

+1
Bu geliştirici bağımsız deneyimli macar bir ekipmiş kite games, sudden strike 4 ve swine remastered gibi iki başarılı projeleri var. Thq nordicde de para var helal olsun yayımcısı olmuş. Oyun Ancestors Legacy benzeri geldi bana da. Ki o da sağlam oyundu. 80 üstü bir puanla çıkar garanti benim gözümde. Umarım Türkçe dili desteği de olur Thq nordic yap bir krallık ;)

mahsur kalan adam

17.5.2022 23:03:05

0
Harbiden ya Xcom gibi olsaydı keşke

Yanfo

17.5.2022 17:39:32

0
e ancestors legacy bu!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız