Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gerçek Hayatta LAG Yaşamak Nasıl Olurdu?


     Online oyunlarda, belki de en sinir bozucu şeylerin başında gelir LAG. İnternetten kaynaklanan bir sorun yüzünden tüm oyun keyfiniz alt üst olur. Peki oyunlarda görmeye dayanamadığımız LAG hayatımıza da girse ne olurdu?
 
    İsveçli bir fiber internet sağlayıcısı ume.net, bu soruyu temel alarak bir reklam filmi çekmiş. Üzerinde kamera bulunan Oculus Rift takan 4 farklı gönüllüden; yumurta kırmak, bowling oynamak gibi sıradan şeylerin yapılması istenmiş. Tabii ki de küçük bir ayrıtı var: Gönüllülere aktarılan görüntülerde LAG bulunuyor. 3 saniyeye kadar gecikmeli gören gönüllülerin komik ve bu duruma maruz kalmış oyuncular için de bir o kadar da üzücü anlar yaşadığını söyleyebiliriz.
 
     Bu reklamı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gizmodo.com oculus rift LAG Fiber internet
HBO, Game of Thrones Oyunu İçin Telltale'e Hikaye Danışmanı Gönderdi DayZ'nin Yapımcısı: "Steam Erken Erişim ile Birlikte Yayıncıya Olan İhtiyaç Ortadan Kalkıyor."
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.4.2014 14:14:23

0
@SheogorathTheMad Booooooring.

Mütercim Bey

29.4.2014 13:46:48

0
Sübliminali de çakmışlar İyi yapmışsınız, malum firma yüzünden oyun zevkimiz kalmıyor zaten.

bocekgrafik

29.4.2014 13:34:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: SheogorathTheMad İzlemedim ama bence böyle olmaz bence bu işi bıraksınlar çöp. Gerçek hayatta olmaz ki ne saçmalıyor bunlar salaklar mı yoksa?
Anlamıyorsun, bari yazma. Bu, öylesine büyük bir sorun ki, bunun çözümüne dair kafa yorup konu bile açmıştım zamanında. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. Girip oku istersen imzamdaki Multi FPS Oyuncusunun Rehberi konusunu.

BSC Misafiri

29.4.2014 10:23:07

+1
quote:

Orijinalden alıntı: SheogorathTheMad İzlemedim ama bence böyle olmaz bence bu işi bıraksınlar çöp.
Gerçek hayatta olmaz ki ne saçmalıyor bunlar salaklar mı yoksa?
Be Arkadaş Bi Bitin Artık Ya, Şu At Gözlüklerinizi Çıkarın Ya. Bu Kadar Cahillik Olamaz ya. Adamlar sana oyunda yaşadığın LAG sorununu gerçek hayatta nasıl bir sorun olduğunu anlatmaya çalışıyorlar zaten. Sana kalkıpta gerçek hayatta LAG var demiyor. Bu kadar cahil olmayın artık yeter ya.

SheogorathTheMad

29.4.2014 02:09:35

-8
İzlemedim ama bence böyle olmaz bence bu işi bıraksınlar çöp. Gerçek hayatta olmaz ki ne saçmalıyor bunlar salaklar mı yoksa?

Ryso

29.4.2014 01:40:54

+2
haberde sübliminal mesaj var dikkat

CILGIN_TURK_96

29.4.2014 00:39:54

+1
hahaha ilk defa LAG'dan bu kadar zevk aldim :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız