Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Geralt'tan 1200 Yıl Öncesini Anlatacak Olan Yeni Witcher Dizisi Duyuruldu

 
Oyun ve fantastik edebiyat dünyasında oldukça popüler olan The Witcher markasının bir dizi uyarlaması geçtiğimiz yıl Netflix üzerinde yayınlanmıştı. Genel olarak ortalama üzeri yorumlar alan yapımın bir spin-off dizisi duyuruldu.
 
Geçtiğimiz saatlerde Netflix'in resmi hesabı üzerinden The Witcher: Blood Origin live-action dizisi duyuruldu. Atılan Tweet'te yazanlara göre The Witcher: Blood Origin, geçen yıl yayınlanan dizinin ana karakteri olan Geralt'tan 1200 yıl öncesinde geçecek ve ilk Witcher'ı konu alacak.
 
Dizi yine The Witcher dizisinin yaratıcı ekibinden Declan de Barra ve Lauren Schmidt Hissrich tarafından geliştirilecek. 6 bölümden oluşacak olan dizi yine Netflix üzerinde yayınlanacak. Dizinin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant the witcher dizi netflix henry cavill witcher geralt tv The Witcher: Blood Origin konusu ne zaman oyuncular
FastPay Wildcats ve Galakticos Yarı Finalde! Halo Infinite'in Kancası Master Chief'i Spider-Man'e Çevirmeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.7.2020 00:17:00

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Firoles Çok zayıf, büyük bir hayal kırıklığı dizi. Konu olsun, görsel efektler olsun yazık..
Öyle bir yorum yapmışsın ki bu 6 bölümlük dizi çıkmış ta 4k da açıp izlemişsin gibi. İlk sezon olmasına rağmen ben diziyi beğendim. İlk sezon olmanın verdiği bir hamlık vardı, sonuçta adamlar neye nasıl tepki alacaklarını bilmiyorlar bu nedenle aksiyon, dram, espiri herşeyden biraz koymuşlar ve gelen tepkilere göre 2. sezonu şekillendirecekler. En azından öle yaparlarsa 1. sezona göre daha tam bir yapım çıkar. Bu 6 bölüm de bence daha ilginç olacak çünkü " 1200 years before Geralt of Rivia, the worlds of monsters, men and elves merged into one, and the first Witcher came to be. " birebir çevirirsek Geralttan 1200 yıl öncesi canvarların,insanların ve elflerin evrenlerinin birleştiği, ilk witcher'ın oluştuğu tarih gibi bir çeviri yaparız ki bu da senaryoyu ve evreni daha da geliştirir. Farklı boyut kavramını Witcher evreninde daha çok işlenecek ve kim bilir belki yeni gelecek oyundaki işlenecek hikayeyi oluşturacak Çünkü CPR de Geralt'ın hikayesi bitti ama daha Witcher ile ilgili oyun yapacağız dedi. Bir de herşeyin nasıl çıktığını ilk witcher'ı anlatacak olması bence mükemmel

Firoles

27.7.2020 20:13:13

0
Çok zayıf, büyük bir hayal kırıklığı dizi. Konu olsun, görsel efektler olsun yazık..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher TV Series
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız