Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

George R.R Martin, The Winds of Winter Kitabını Bitireceğine Yemin Etti

 
Game of Thrones serisinin uyarlandığı Song of Ice and Fire serisinin yazarı George R.R Martin, sıradaki kitabı The Winds of Winter'ı bitireceğine dair yemin etti.
 
Uzun zamandır beklenen kitaptan bir süre önce umutlar kesilmeye başlanmıştı ki salgın dolayısıyla herkes eve kapanınca George R.R Martin, salgın süresince kitabı yazacağını açıkladı. Kendi sitesi üzerinden yaptığı açıklamalar ile sürekli güncelleme yapan George R.R Martin, salgın günlerinden yakınırken bir yandan da kitabı bitireceğine dair yemin etti.
 
Salgın sebebiyle sürekli evde kalan George R.R Martin, artık günleri, haftaları ve ayları birbirine karıştığını söyledi. Önceden arada bir film izlemek veya yemek yemek için dışarı çıktığını söyleyen George R.R Martin, Mart'tan bu yana bunların hiçbirini yapamadığını söyledi.
 
George R.R Martin, kitabın 2021 yılında yayınlanmasını beklediğini söylemişti en son.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant George R.R. Martin 6. kitap game of thrones buz ve ateşin şarkısı The Winds of Winter ne zaman konusu A Song of Ice and Fire kış rüzgarları
LeBron James'in Başrolünde Olduğu Space Jam Filminden İlk Görüntü Paylaşıldı Firewatch Oyununun Filmi Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.8.2020 15:48:44

0
Bitiremeden ölüp gidecek diye korkuyorum

The_Rahip

19.8.2020 15:47:00

0
Ortada kitap mı kaldı. Kaç yıl geçti üzerinden bekliyoruz artı olarak dizi ister istemez hayalgucumuzude baltalayacak Şunu zamanında yazaydin ne olurdu.

aedarth

19.8.2020 03:04:53

0
Dizi konusunda bu adamın bir suçu yok. Kafayı başka projelerle bozmuş, ellerinde kaç sezon parlattıkları seriyi çöpe atan D&D' nin suçu tamamen. Yazarla anlaşmazlıklar yaşamayıp paralel gitselerdi 5. ve 6. sezon çok daha iyi olurdu 7 ve 8 de rezalet olmazdı.

addidas_85

18.8.2020 19:30:45

+1
GOT da yaptığı gotluk yüzünden ne kadar küfür edilse az diyeceğim birisine döndü. Git güzel bir son sezon ile efsane bir dizi yapıp bırak, insanlar sanatınla sana saygı duysun ama nireee 3 kuruş fazla paraya kariyerini çöpe attı resmen. Bundan sonra zor tutar sesin ürünlerin, yıktın o güveni. Bütün bölümlerini izledim ama son bölüm hariç, düşünün yıllarca bir diziyi izle ve en son bölüm o kadar berbat olsun ki dönüp izlemeye gerek bile duyma, işte GOT bunun en büyük örneği

Yanfo

18.8.2020 16:26:49

0
Dizi tutunca, dinin imanın para oldu. Sadece dizi finali için 2 yıl boyunca yattın parasını alıp. İş işten geçince yeminler et bakalım kime yaranabileceksin çöp adam!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız