Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Genshin Impact'e Horizon serisinden Aloy Karakteri Geliyor

 
 
Horizon Zero Dawn ve Horizon Forbidden West oyununda yer alan karakter Aloy, Genshin Impact'e 2.1 güncellemesinin bir parçası olarak ve Sony Interactive Entertainment işbirliği ile giriş yapacak.
 
Aloy hakkında
 
Doğduğundan beri dışlanmış olan Aloy, kendisinden uzak duran kabilenin yakınında, vahşi bir dağda büyüdü. Uzman bir avcı tarafından büyütülerek, doğru şekilde avlanmak için eğitildi - ama en çok öğrenmek istediği şeyler ona öğretilmedi.
 
Genshin Impact PlayStation 5, PlayStation 4, PC (orjinal istemci ve Epic Games Store üzerinden), App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için mevcut. Bir Switch versiyonu da planlanıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Open World Mobile PS4 PC Mihoyo
Chernobylite, Xbox One ve PS4 Konsollarına 7 Eylül'de Geliyor Lost Judgment için Detective’s Toolkit Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CaptainReinhard34

24.7.2021 00:45:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: CaptainReinhard34 Şu oyuna Türkçe dil desteğini ne zaman getirecekler acaba? Hatrı sayılır derecesinde kitlesi var ülkemizde ve benim gibi yabancı dil bilmeyen pek çok kişi vardır eminim sırf hikayeyi anlamak için dil seçeneğini bekliyorum.</blockquote> onun yerine yabancı dil öğrensen hem oyunu anlarsın, hem de kendini geliştirirsin olmaz mı?
Çok uğraştım fakat öğrenemedim sanırım alt yapı olmayınca devamını getiremedim iş, güç derken öğrenmeye vaktimde olmuyor pek. Dizi, film veya oyun oynayarak nasıl öğreniliyor anlamış değilim ben beceremedim bir türlü zorlamıyorum artık.

Bugra4129

23.7.2021 19:33:56

+1
Sonunda Anime ALOY!

BSC Misafiri

23.7.2021 19:19:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: CaptainReinhard34 Şu oyuna Türkçe dil desteğini ne zaman getirecekler acaba? Hatrı sayılır derecesinde kitlesi var ülkemizde ve benim gibi yabancı dil bilmeyen pek çok kişi vardır eminim sırf hikayeyi anlamak için dil seçeneğini bekliyorum.
onun yerine yabancı dil öğrensen hem oyunu anlarsın, hem de kendini geliştirirsin olmaz mı?

CaptainReinhard34

23.7.2021 11:04:53

0
Şu oyuna Türkçe dil desteğini ne zaman getirecekler acaba? Hatrı sayılır derecesinde kitlesi var ülkemizde ve benim gibi yabancı dil bilmeyen pek çok kişi vardır eminim sırf hikayeyi anlamak için dil seçeneğini bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Genshin Impact
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız