Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Genshin Impact için Yeni Güncelleme 16 Şubat'ta Yayınlanacak

 
 
Geliştirici miHoYo, Genshin Impact için "When the Sakura Bloom" adlı 2.5 güncellemesinin 16 Şubat'ta yayınlanacağını duyurdu.
 
Yakın zamanda oyunculara sunulacak olan Enkanomiya bölgesinde bilinmeyen kökenlerin karanlığı baş gösteriyor ve Gezginler için benzeri görülmemiş zorlukları beraberinde getiriyor. Inazuma'nın diğer tarafında ise Raiden Shogun'un hikayesi devam ediyor. Genshin 2.5 güncellemesiyle oyuncular, oyunun en yeni bölgesi olan Enkanomiya'nın gizemli derinliklerini keşfedebilecek ve karanlıkla kaplı parlayan kulenin gizemini çözebilecek.
 
When the Sakura Bloom, oyuncuların kilidini açabileceği yeni beş yıldızlı karakter sunacak. Raiden Shogun ve Yae Miko'yu takip eden yeni hikaye görevlerini de oyunculara sunacak. Bunun yanı sıra "Three Realms Gateway Offerings" adlı yeni bir etkinlik güncelleme içerisinde yer alacak.
 
Genshin Impact şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, Epic Games Store üzerinden PC, iOS ve Android için mevcut. Bir Switch versiyonu da planlanmakta. 
 
Epic Games sayfası
 
 
Fragman videosu
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Open World Mobile PS4 PC Mihoyo
Sifu'nun Fiziksel Sürümü Vengeance Edition 3 Mayıs'ta Piyasaya Sürülecek Nickelodeon All-Star Brawl DLC Karakteri Shredder Tüm Platformlarda Mevcut
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lawministration

8.2.2022 01:08:40

0
Pvp

BSC Misafiri

6.2.2022 17:31:20

0
Pvp gelirse de arkadaşın dediği gibi tamamen whaleların işine yarar. Coop olarak daha fazla şey getirmeleri gerektiğine katılıyorum. En azından coop bi spiral getirebilirler.

BSC Misafiri

6.2.2022 09:49:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: aschil Şu oyunda pvp olsa tadından yenmez. Karakter tasarımlarına bayılıyorum.
Oyun tamamiyle RNG ve Wish dedikleri sistem bazlı parayı ne kadar basan 5* karakter o kadar fazla düşrür , parayla resin doldurup OP relicler düşene kadar kasar ve PVP'de parayı veren düdüğü çalar mantığı yürür. Ama Karakter dizaynı kısmına katılıyorum aşırı albenili yapıyorlar karakterleri Raiden Shogun yayınlandığında bir raiden shogun kaç para lan diye neredeyse para verecektim ek wish hakları için

BSC Misafiri

5.2.2022 21:08:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: aschil Şu oyunda pvp olsa tadından yenmez. Karakter tasarımlarına bayılıyorum.
Keşke bir de Co-Op modunda birlikte görev ve hikaye yapabilsek arkadaşlarla, Division gibi. Co-Op modunda yapılabilecek tek şey harita aktiviteleri, bu çok üzücü...

aschil

5.2.2022 19:38:52

0
Şu oyunda pvp olsa tadından yenmez. Karakter tasarımlarına bayılıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Genshin Impact
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız