Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Genshin Impact için Anime Projesi Duyuruldu

 
 
miHoYo, Genshin Impact'in animesi için ufotable adlı animasyon yapım şirketi ile uzun vadeli bir anlaşma yaptığını duyurdu. Bu projeyi duyurmak için bir konsept fragman yayınlandı.
 
Oyunun açıklaması: 
 
Genshin Impact, bir açık dünya macera RYO'sudur.

Teyvat adındaki bir fantezi dünyasında bir yolculuğa çıkın. Kayıp kardeşinizi bulmak için atıldığınız bir macerada, bu geniş dünyadaki yedi ulusu keşfedin, benzersiz kişilikler ile kabiliyetlere sahip çeşitli karakterlerle tanışın ve onlarla birlikte güçlü düşmanlarla savaşın.

Kendinizi hayat dolu bir dünyaya kaptırarak özgürce dolaşın ve merak duygunuzun, bu dünyanın tüm gizemlerini ortaya çıkarmanızda size rehberlik etmesine izin verin. 
 
Konsept fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Open World Mobile PS4 PC Mihoyo
Tales of Symphonia Remastered için Oynanış Fragmanı Yayınlandı The House of the Dead: Remake 23 Eylül'de Xbox Series'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.9.2022 21:06:12

+1
süper bir haber cyberpunk oyununu hiç sevmemiştim ama animesini çok sevdim bu oyunuda oynamam ama animesini izlerim zaten ufotable en sevdiğim yapımcılardan biri ama fate serisini unuttu keşke Fate/hollow ataraxia animeside yapsa

BSC Misafiri

19.9.2022 18:15:21

0
Çok lazımdı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Genshin Impact
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız