Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gen.G Elektronik Spor Organizasyonu 46 Milyon Dolar Yatırım Aldı

 
    Güney Kore merkezli elektronik spor organizasyonu Gen.G, girişim fonu kapsamında aralarında ünlü aktör Will Smith’in de bulunduğu birçok yatırımcıdan 46 milyon dolar yatırım aldı.
 
     League of Legends oyununda Kore Şampiyonluk Ligi (LCK), PUBG, Call of Duty: Black Ops 3, Clash Royal, Overwatch Ligi'nde ise Seoul Dynasty takımının ana şirketi olan Generation Gaming sağladığı 46 milyon dolar yatırım ile Hollywood'un ünlü oyuncusu Will Smith, Los Angeles Clippers hissedarlarından Dennis Wong ve Japon futbol yıldızı Keisuke Honda'yı yönetim kuruluna dahil etti. Organizasyonun büyümesinde yapılan bu yatırımla birlikte gelecek günlerde Los Angeles'a şirket binası kurulacak. Gen.G'nin Güney Kore ve Amerika'ya uzanan dünya çapında büyük bir marka olması amaçlanıyor. Ayrıca Gen.G takımına geçtiğimiz yıl eski NBA oyuncusu Chris Bosh, Oyuncu Yönetim Danışmanı olarak dahil edilmişti.
 
     Geçtiğimiz aylarda G2 Esports'un 17.3 milyon dolar yatırım almasının ardından şimdi de Gen.G organizasyonunun 46 milyon dolar yatırım alması elektronik spor açısından önem teşkil ederken sektörün günden güne büyüdüğünü söylemek mümkün.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Control'ün Epic Games Store'daki Ön Sipariş Fiyatı 99 TL'ye Düşürüldü XIII Remake PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız