Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Geliştiriciler, PlayStation'ın VR Marketine Liderlik Edeceğini Söylüyor

 
   Sony önümüzdeki hafta sanal gerçeklik kaskı PlayStation VR'ı kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor ve bazı geliştiricilere göre de PlayStation, VR marketine liderlik edecek.
 
   MCV (The Market for Computer & Video Games) ile konuşan nDreams CEO'su Patrick O’Luanaigh Sony'nin oldukça rahat bir cihaz yarattığını ve iyi bir fiyatla da çıkacağını belirtti. Patrick O’Luanaigh, 40milyondan fazla PS4 kullanıcısının sadece kask ve kamerayı cihaza takip rahatça oynayabileceğini ve PlayStation VR'ın fazlasıyla iyi satacağını söyledi.
 
   Untold Games CEO'su Flavio Parenti ise PlayStation'ın VR marketine liderlik etmesini beklediklerini belirtti. Flavio Parenti ayrıca VR marketinin veya PSVR marketinin ne kadar büyük olacağını tam olarak bilmediklerini söylese de Sony'nin kesinlikle oyunculara iyi fiyat ile iyi bir deneyim sunacağını belirtti.
 
   Son olarak Supermassive yapımcısı Simon Harris de yine fiyat ve 40milyondan fazla PS4 kullanıcısını avantajını dile getirdi.
 

 
   PlayStation VR, 13 Ekim'de 400 dolar fiyatı ile çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Project Morpheus Sony Sanal Gerçeklik VR Virtual Reality PlayStation 4
Yeni Beyond Good & Evil Oyunu Henüz Hazırlık Aşamasında Mafia 3'ün Başarım Listesi Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

5.10.2016 20:43:58

0
Sony iyi destekliyor bir sürü oyunu var fakat Batman ve Until Dawn'ın VR oyunlarının puanları ortada bir çok yoruma göre VR oyunları şu an için pahalı teknoloji demoları. AAA oyunlara VR desteği gelirse oynarım fakat onun dışında o kadar para verip biraz deneyip kenara koyacağım bir şeye para vermek istemiyorum anca çok büyük indirime girince. PS4'ün gücü de ortada AAA oyunlar VR çok zor gözüküyor.

rambocuk

5.10.2016 14:44:55

0
Bana göre gözlük işi başlı başına fiyasko o baklo nedir aga ben mausta kablo görünce sinirim hopluyor koca kaskı kabloyla kullanıcam fiyat performansıda kötü bana göre ha en iyisi yine ps markasının olur oyunlarıyla az bucuk kurtarır ama oda merdiven altı olacaktır bana göre 3d gözlük çıktığında aynısını demiştim yorumumu gören eksiyi basmıştı :D

Dictattor

5.10.2016 14:12:20

0
VR oyunların geleceği falan diye atmıyorlar mı. 3D kadar gereksiz, salak bir teknoloji. Tamamen kişisel olması bitiriyor zaten aleti. VR almak yetmedi, yanına kamera, Move, dildo almak zorundasın olayı da tam bomba.

BSC Misafiri

5.10.2016 11:30:06

0
Bir hevesle alınıp sonra büyük bir kesim tarafından unutulucak. Bkn. move ,knect vb. Bence yapımcılar etrafla etkileşimi daha fazla olan hikaye odaklı oyunlar yapmalı.

BSC Misafiri

5.10.2016 10:38:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Sony bundan iyi para kazanacak ama ben bir turlu oyunculuk adina oyun dunyasina bir seyler katabilecegine inanmadim. VR isi de Kinect, Move gibi bir heves alinip, ilerde koseye atilacak bir teknoloji olarak duruyor.
Hocam aynen katılıyorum kim kafasın da saatlerce o ağırlık da bir şeyi taşısın ki işden eve geldiğimde rahatlamak için oyun oynayan biriyim yeri geliyor parmağımı kımıldatacak halim kalmıyor birde bunu kafama takıp dakikalarca kafa mı sağa sola mı çevireceğim bu tamamaen youtuber ların veya twitch de yayın yapanların şov yapmaya yöneleceği alet yorgunluğu da geçtim günümüzde ki çoğu oyun içeriği azken yüzeysel geliyorken kimse bu aletlere çıkacak yok dağa tırma yok ipte yürü gübü oyunları 10 dakikadan fazla oynamaz kaldı ki korku oyunlarını çoğu insanın bu tip gözlüklerle oynayabileceğini de hiç sanmıyorum

refuse2k3

5.10.2016 10:30:28

0
Çok doğru bir Oculus veya Vive olmasa da, ilk etapta onlardan daha büyük bir kitleye ulaşacak ve Vr pazarının gelişmesine çok büyük katkıda bulunacaktır.

mementopolis

5.10.2016 10:00:12

0
Tabiki, Herşeyi kendilerine exc. Yaparak . . Ellerinde patlar umarım.

İdrak İstimlak

5.10.2016 09:59:36

+1
Sony bundan iyi para kazanacak ama ben bir turlu oyunculuk adina oyun dunyasina bir seyler katabilecegine inanmadim. VR isi de Kinect, Move gibi bir heves alinip, ilerde koseye atilacak bir teknoloji olarak duruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation VR
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız